Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть дівчинці, хворій на рак!

Допоможіть врятувати життя

Тані Єлісейкіній з Івано-Франківщини – дуже потрібна допомога! Дівчинка лікується у Києві від раку. Позаду – кілька курсів хіміотерапії, попереду – операція. Тані видалять уражену раком кістку і встановлять протез. Вартість протезу – 120 000 гривень. Для простої сільської родини – сума фантастична! Сім’я звертається до всіх земляків з проханням допомогти зібрати ці гроші.

Без протезу дівчинка не зможе нормально ходити і назавжди залишиться інвалідом! Тільки в одному Києві мешкає кілька мільйонів людей – якщо кожен десятий перерахує хоча б гривню, Таня отримає шанс на здорове життя!

Телефон мами, Наталки (096) 747 78 77

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: Приватбанк

№ рахунку 29244825509100

МФО 305299

ЗОКПО 14360570

Призначення: благодійна фінансова допомога на лікування доньки, для поповнення картки 4405 8850 1904 8526 Елісейкіна Наталя Іванівна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Насті потрібна допомога на лікування

Вас турбують з Вінницької області, м Іллінці. Я – мама особливої дівчинки Анастасії, ось в липні Настюші буде 11 років. Діагноз донечки: гідроцефалія, епісиндром. Настюша не сидить, не володіє руками, не тримає голову і ще багато «НЕ», яких не повинно бути у маленької дівчинки.

Допоможіть врятувати життя Богданчику

Діагноз: медуллобластома.
Потрібна негайна хіміотерапія.
Життя = хіміотерапія = 12 000$

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.