Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як досягти ефекту «димчастих очей» (Smoky Eyes)

Smoky eyes

Макіяж Smoky Eyes довгий час уже користується величезною популярністю і, судячи з усього, не збирається виходити з моди. Ефект димчастого ока додає погляду глибину, загадковість, сексуальність, тобто ...
Це саме те, чого намагається досягти будь-яка жінка. Як же зробити такий макіяж самостійно, не витративши на це силу-силенну часу?

Тут ви знайдете покрокові інструкції, які допоможуть отримати ідеальний «димчастий ефект»:

1 Підготуйте повіко
Головне, щоб тіні протягом дня не обсипалися і не скачувалися в складку верхнього повіка. Для цього необхідно знежирити шкіру. Скористайтеся спеціальною «основою під тіні». Завдяки ній макіяж лягатимуть більш рівномірно, а триматися довше.

2 Олівець для очей
У даному випадку краще застосувати саме олівець для очей, ніж рідку підводку. Справа в тому, то олівець лягає м´якше і легко розтушовується. А для отримання ефекту Smoky Eyes необхідно уникати чітких ліній. Усі переходи повинні бути плавними. Лінію потрібно провести по верхньому віку якомога ближче до лінії росту вій. У зовнішнього краю лінія повинна бути товще і поступово звужуватися у міру наближення до середини ока. Не обов´язково доводити її до внутрішнього куточка. Тоді макіяж не здаватиметься агресивним. Колір олівця обов´язково потрібно вибирати в тон кольору тіней.

3 Підведення нижнього повіка
Обов´язково потрібно підвести нижнє повіко. Це одна з головних умов отримання трохи розмитого димчастого ефекту. Для цього можна скористатися тим же олівцем, що і на верхньому віці. Але лінію варто проводити тонше і легше, щоб тон вийшов трохи світлішим.
Можна скористатися тінями, провівши акуратну лінію апплікатором або тоненьким пензликом. Для посилення ефекту можна застосувати і те і інше. Спочатку провести лінію олівцем, а потім злегка розтушувати і пом´якшити її тінями.

4 Накладення світлого базового кольору
Ще одна умова вдалого макіяжа Smoky Eyes – це поєднання світлого відтінку і темного. Причому контраст повинен бути значним. Потрібний плавний, але добре помітний перехід. Для цього чудово підійдуть кремові тіні, але можна добитися потрібного ефекту і за допомогою сухих тіней. Нанесіть світлі, мерехтливі тіні на поверхню верхнього повіка від складки до брови.

5 Накладення основного темного кольору
Темний колір потрібно нанести на рухому верхню повіку. Тобто від лінії росту вій до складки. Колір тіней повинен бути в тон кольору підведення або трохи темнішим. Їх потрібно добре розтушувати по краю повіки, щоб підведення практично зникло. Око залишиться виділеним, але чіткій лінії по краю не повинно бути видно.
Складка верхнього повіка – це межа, де повинні закінчуватися темні тіні. Але тут потрібно дивитися індивідуально. Залежно від будови ока, межа може підніматися трохи вище.

6 Остаточний етап.
Останній штрих – декілька шарів туші, що додає об´єм.
Підказки:
- пам´ятайте, що колір губ повинен бути або природним або ще світлішим. Оскільки макіяж Smoky Eyes робить очі дуже яскравими, губи потрібно «стерти». Підійде легкий, напівпрозорий блиск або помада. Ідеальні кольори: беж, блідо-рожевий, тілесний. І взагалі візьміть на замітку: виділятися повинне щось одне. Або очі, або губи. Інакше макіяж буде вульгарним.
- щоб зробити макіяж менш строгим, можна скористатися кольоровою тушшю для вій. Добре, коли вона співпадає з кольором очей. Це додасть погляду глибини і трохи іронії.
- для підведення зовсім не обов´язково користуватися олівцем. Можна узяти вологий апплікатор або тонкий пензлик, умочити його в темні тіні і провести лінію. Можна зробити це і сухими тінями. В цьому випадку підведення набагато легше буде розтушувати. Який би варіант ви не вибрали, підведення для очей необхідне!

Тетяна Йова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Автобусні подорожі з дітьми: поради та лайфхаки від «Зеленого Слона»

Подорожі з дітьми – це завжди чудова можливість провести час разом, побачити нові місця та створити незабутні спогади. Проте, подорож автобусом з дітьми може здатися складним завданням, адже їм може бути нудно, незручно або просто нецікаво.

6 книжок для дітей віком 5-10 років від #книголав

У магічному світі книг діти відкривають для себе нові горизонти, навчаються важливим життєвим урокам і розвивають свою уяву. Наша добірка книг для дітей від 5 до 10 років — це захоплива подорож, де на кожній сторінці на них чекають різноманітні відкриття та цікаві пригоди.

Як вибрати монокуляр

Незалежно від того, чи є ви любителем дикої природи, нічних прогулянок, походів у гори чи спостережень за тваринами, монокуляр стане чудовим рішенням для всіх, хто цінує зручне та ефективне обладнання. Однак для людей, які не знайомі з цією технікою, вибір правильного пристрою може виявитися складним завданням. Тому перед тим як придбати монокуляри, варто з’ясувати, на які фактори слід звернути увагу.

Мазі негормональні при псоріазі у Києві та Україні з доставкою

Псоріаз – хронічна патологія, з якою може зіткнутися будь-яка людина. Хвороба вражає здорові ділянки шкіри та носить системний характер. Вона характеризується появою червоних плям, лусочок і сильної сверблячки. Цей стан викликає не лише фізичний дискомфорт, а й суттєво знижує якість життя людини у будь-якому віці.