Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гороскоп: Які імена принесуть удачу в 2012 році?

Гороскоп на 2012 рік Дракона

Наступаючий 2012 рік - рік чорного водяного Дракона. За китайським календарем, Дракон протегує людям енергійним і рішучим, які точно знають, чого вони хочуть від життя, і роблять все можливе для того, щоб досягти своєї мети.

Цікаво, що подібний прогноз на 2012 рік дає і знаменитий календар індіанців майя. Згідно з ним, рік пройде під впливом знака Владики, який символізує не стільки авторитарне управління, скільки мудре керівництво. Майя вірили, що в рік Владики стають особливо потрібними люди, які вміють відстоювати свою точку зору і в той же час здатні в потрібний момент проявити гнучкість і піти на компроміс.

У будь-якому випадку, і китайський, і майянський календарі сходяться на тому, що в наступаючому році удача буде супроводжувати тих, хто не сидить склавши руки і не страждає від зайвої скромності. 2012 рік буде успішним для людей енергійних, напористих, рішучих, впевнених у собі, але разом з тим – врівноважених, які вміють керувати своїми емоціями. Таким людям представляться всі можливості для того, щоб здійснити свої найграндіозніші плани.

Прогноз для людей з владними, енергійно-напористими іменами

Жіночі імена: Алла, Альбіна, Ганна, Валентина, Варвара, Галина, Дар´я, Олена, Жанна, Інга, Інна, Любов, Маргарита, Марина, Марія, Надія, Неллі, Тетяна, Уляна, Юлія, Яна. Чоловічі імена: Андрій, Валентин, Володимир, Генадій, Дмитро, Іван, Ілля, Лев, Матвій, Петро, Юліан, Юрій.

Якщо ви - щасливий власник одного з цих імен, 2012 рік обіцяє бути для вас дуже успішним і плідним. Ваше ім´я і ваш характер повністю відповідають тому, що буде найбільш потрібним в наступаючому році.

Однак все це вірно за умови, якщо притаманна вашому характеру вимогливість буде спрямована не тільки на оточуючих, а й на вас самих. Щоб рік пройшов для вас під переважним знаком успіху, намагайтеся управляти своїми емоціями. У цьому випадку ваша активність і наполегливість зроблять вас неймовірно привабливими в очах оточуючих - в тому числі, і в очах протилежної статі. Вам буде легше здійснювати будь-які свої проекти та плани - як особисті, так і пов´язані з роботою і кар´єрою.

При бажанні, у новому році ви без зусиль зможете заразити людей своїми ідеями, залучити на свій бік союзників, завести потрібні зв´язки і покровителів, і здійснити свої задуми - хоч би якими амбітними вони не були.

Прогноз для людей з врівноважено-енергійними іменами

Жіночі імена: Віра, Вероніка, Діана, Катерина, Ірина, Каріна, Ніна, Тамара.

Чоловічі імена: Вадим, Данило, Павло, Платон, Роберт, Роман, Едуард.

В цілому 2012 обіцяє бути для вас вдалим, надавши багато шансів для кар´єрного зростання, нових починань, підвищення рівня життя і успіхів на любовному фронті.

Єдине, чого вам може не вистачати для здійснення всіх своїх задумів - це деякої напористості і цілеспрямованості. Щоб удача в наступному році завжди була на вашому боці, не бійтеся частіше проявляти твердість і наполягати на своєму. Якщо ситуація цього вимагає, будьте трішки диктатором. Пам´ятайте, що в 2012 році оточуючі здатні закрити очі на авторитарність і навіть деяке самодурство, але розгубленість та невпевненість у собі вони вам не пробачать. Одним словом, трохи більше енергійності і віри в себе, і цей рік - ваш!

Прогноз для людей з логічними іменами

Жіночі імена: Вікторія, Кіра, Наталя.

Чоловічі імена: Анатолій, Антон, Аркадій, Артем, Артур, Віктор, Віталій, Кирило, Костянтин, Марк, Микита, Микола, Тимур, Яків.

Наступний рік обіцяє стати для вас роком натхнення - ви будете відчувати творчий та емоційний підйом. Навіть якщо ваша робота прямо не пов´язана з творчістю, ви зумієте принести в неї свіжий, креативний струмінь. У вас є всі шанси для того, щоб на багато питань і життєві проблеми поглянути під несподіваним кутом і зуміти знайти для них нестандартні рішення. Не розмінюйтеся на дрібниці, направте свої таланти на що-небудь значуще, і тоді в 2012 році вам буде під силу здійснити навіть дуже сміливі, амбітні проекти.

Прогноз для людей з емоційно-легкими іменами

Жіночі імена: Олена, Аліна, Валерія, Людмила, Лідія, Лілія, Ольга, Світлана, Еліна, Поліна.

Чоловічі імена: Валерій, Леонід, Олег.

Незважаючи на те, що в 2012 році будуть потрібні такі якості, як авторитарність і напористість, вам їх слід проявляти з крайньою обережністю. На жаль, але це не ваш шлях. У спірних ситуаціях замість того, щоб тиснути на оточуючих, спробуйте пошукати компромісні рішення. Повірте, толку від цього буде набагато більше. Крім того, в новому році вашому успіху може перешкодити брак таких якостей, як серйозність і зібраність.

Щоб 2012 став для вас вдалим, присвятіть його самоорганізації і роботі над собою. Навчіться керувати своїми емоціями, щоб вони не керували вами, інакше ви можете зробити чимало необачних вчинків.

Прогноз для людей з реактивними іменами

Жіночі імена: Олександра, Аліса, Анастасія, Єлизавета, Зоя, Христина, Ксенія, Лариса, Оксана, Олеся, Раїса, Софія, Фаїна.

Чоловічі імена: Олександр, Олексій, Арсеній, Богдан, Борис, Василь, Владислав, Всеволод, В´ячеслав, Георгій, Гліб, Григорій, Денис, Євген, Єгор, Захар, Ігор, Максим, Михайло, Руслан, Семен, Сергій, Станіслав, Степан , Тарас, Тимофій, Федір, Фелікс, Пилип, Ярослав. Власники цих імен, як правило, відрізняються гострою реакцією на події (особливо якщо в іменах присутні звуки Х, КС і Ф). Наступний рік таїть для цих людей немало конфліктів і гострих кутів.

Приготуйтеся до того, що в 2012 році у вас може постійно виникати відчуття, що оточуючі вас провокують, а життя - перевіряє на міцність. Не піддавайтеся цьому почуттю, воно здатне злякати вашу удачу. Постарайтеся прийняти все як є, не даючи волі своій уразливості, інакше ви ризикуєте провести весь рік у безглуздих суперечках. Замість цього спробуйте налаштуватися на філософський лад, повчіться стриманості і мистецтву компромісу, тоді, дивись, і вдача буде частіше відкривати перед вами свої глибини.

За матеріалами horo.rambler.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас