Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть хлопцю врятувати життя!

Допоможіть врятувати життя

Володі Росенку потрібна Ваша допомога. Володі лише 20 років. Він студент Педагогічного університету ім.. М.П. Драгоманова. Завжди активний, добрий, має багато друзів. Все встигає - і в університеті і на футбол з хлопцями. Володя грає за збірну інституту.

Напередодні Нового року хлопцю поставили страшний діагноз: апластична анемія важкого ступеня, тромбоцитопенія 3 ст., фібрильна нейтропенія. Зараз він перебуває на лікуванні в Черкаському онкологічному диспансері.

Володя з багатодітної вчительської сім’ї. Щодня батьки витрачають великі гроші на те, аби поставити сина на ноги. Ліки, що потрібні для одужання, замовляються за кордоном, оскільки в Україні їх немає. Лікарі говорять, що якщо ці препарати не подіють, то залишається єдиний шанс врятувати Володю – операція з пересадки кісткового мозку, яку також доведеться робити за кордоном.

Життя молодого хлопця в небезпеці, тому родина Вови просить фінансової допомоги. Не залишайтеся байдужими!

Кошти можна перерахувати в будь-якому відділенні Приватбанку (в касі або в терміналі поповнення карток) за номером картки:

4149 4374 0436 5213 Росенко Володимир Миколайович.

Контактний телефон батька Володі 098 302 30 30 (Микола Васильович)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.