Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куди піти 8 березня або ідеї проведення свята

Куди піти 8 березня

Не за горами найсвітліше весняне свято - 8 березня. І вже зараз всі чоловіки спантеличені питанням, як зробити цей день незабутнім для коханих жінок. З подарунками визначитися простіше, а от куди піти 8 березня - проблема не з легких.

Ідеї проведення свята залежать від того, чому віддає перевагу кожна конкретна жінка. Замислюючись про проведення незабутнього свята, варто відразу відкинути звичайні варіанти. Домашнє застілля або похід в гості встигли приїстися ще під час новорічних свят. Душа жінки вимагає свята хоча б раз на рік.

Нічний клуб або ресторан

Задумайтеся про те, що любить ваша єдина і неповторна. Якщо вона обожнює галасливі компанії, музику, то варто звернути увагу на святкові програми нічних клубів чи ресторанів. Як правило, на цей день всі подібні заклади готують святкову програму, в якій для кожної жінки передбачені приємні сюрпризи та подарунки. Для натури романтичної підійде красиво оформлений столик у затишному ресторанчику з живою музикою, де можна замовити для коханої красиву пісню на її честь і під час виконання піднести заготовлений подарунок.

Театр

Натурі витонченій підійде спільний похід в театр, навіть якщо ви самі не дуже любите таке проведення часу. Іноді варто потерпіти, щоб доставити радість коханій людині. Повірте, такий вчинок не залишиться непоміченим.

Домашня вечеря при свічках

Для людей, які постійно зайняті і рідко бачаться навіть вдома, можна приготувати святкову вечерю при свічках в затишній домашній обстановці. Трохи романтики і квітів, легка музика для двох і максимум уваги доставлять масу приємних вражень жінці. Страви же можна замовити в ресторані. Зараз це не проблема. Їх доставлять точно в той час, який ви вкажете. А далі все залежить від чоловіка і його фантазії.



Тур вихідного дня

Окремим пунктом варто розглянути проведення свята за містом. Спробуйте переглянути пропозиції турагентств. Багато хто навіть не підозрює, як багато цікавого можна знайти за межами свого власного міста. Звичайно, прекрасним подарунком виявиться путівка для двох на берег теплого моря. Забути про холодну зиму хоча б на кілька днів - це пам´ять про диво на весь рік. Але зовсім необов´язково купувати дорогі путівки. У кожному туристичному агентстві знайдеться щось цікаве.

Наприклад, свято на борту теплохода. Красиве святкове оформлення, спеціальна програма, жива музика, чудова кухня і каюта на двох - що може бути романтичніше. Під час невеликих зупинок можна організувати барбекю на свіжому повітрі, а чудовий феєрверк залишить незабутні враження.

Для тих, хто відпочиває всією родиною, можна придбати путівки вихідного дня в заміський пансіонат або зняти котедж на лоні природи. Багатий вибір святкових програм пропонують заміські санаторії. Тут для всіх знайдеться місце. Діти будуть захоплені зимовими забавами, організованими професійними акторами та екскурсіями в живий куточок. На території кожного санаторію є ігрові майданчики для дітей різного віку. Поки діти будуть перебувати під наглядом професіоналів, батьки проведуть чудові години під час спеціально для них приготовленої програми. Ігри, забави, жива музика, прекрасна кухня і свіже повітря допоможуть забути про будь-які проблеми і зануритися в атмосферу комфорту і задоволення.

Організовуючи свято для коханих, слід дотримуватися тільки одного правила - все має бути приготовлено з любов´ю і увагою до винуватиці торжества. Нехай ваша жінка в цей день відчує себе найулюбленішою і найбажанішою, королевою свята.

За матеріалами woman-cafe.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас