Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати подрузі на день народження?

Що подарувати подрузі на день народження?

Щороку перед нами постає одне й те ж питання: що подарувати подрузі на день народження? У першу чергу подарунок повинен бути сюрпризом! Звичайно, можна поцікавитися, чого б їй хотілося. Але погодьтеся, завжди приємно перебувати в цьому солодкому передчутті до самого вечірнього святкування, гублячись у здогадах, що і як буде цього разу?


Дарувати подарунки доставить Вам чимало радості, особливо якщо Ви робите це з любов'ю, щиро і від душі. Крім того, це хороший привід для шопінгу, а значить для відмінного настрою!

Здається, що чоловікові вибрати подарунок коханій жінці простіше - традиція дарувати дівчатам парфумерію, золото і діаманти або влаштувати їй шопінг напередодні дня народження ніколи не застаріє. Але мова не про чоловіків, хай самі подумають...

У якій би географічній точці планети ми не зустрічали свій новий астрологічний рік, в якому б "настрої" не перебувала погода, незалежно ні від яких обставин, ми, жінки, дуже любимо і завжди чекаємо в подарунок букет квітів! Тому що квіти - це живий символ любові чоловіка до жінки, визнання колег, символ щирої жіночої дружби. Бути оповитою ніжними квітковими ароматами в свій день - мрія кожної леді.

Якщо жінка любить кімнатні рослини, то можна піднести їй "букет" в красиво оформленому горщику - квітучу на день народження рослину, наприклад, троянду, азалію, хризантему, герберу.

Отже, Ви замовили букет у квітковому бутіку і поспышаєте за подарунком в магазин.

Ось подарунки для модниць - стильна біжутерія (підійдуть намиста, ланцюжки, браслети, підвіски, брошки), шийні хустки і шовкові шарфи, милі сумочки-гаманці та ремені. Якщо Ви впевнені в розмірі та смаку подруги, можна подарувати і кофтинку.

Багатьом дуже подобаються милі серцю фотографії та всякі дрібниці, що створюють в будинку затишок. Оформіть її улюблені фото-моменти життя в красиву рамочку, можна мега-розміру. Приємний спогад - ще один привід для гарного настрою. Зверніть увагу на різні сувеніри і предмети декору. Хтось любить порцелянові статуетки, комусь до душі плетені кошики, інші обожнюють ароматичні свічки. А може Ваша подруга колекціонує керамічних зайців?

Для тих, хто володіє комп'ютерною графікою, можна запропонувати оформити листівку з привітаннями та фотографією подруги або зобразити веселий колаж на якусь тему. Наприклад, "Її улюблена дача", "Її остання подорож", "Її улюблені люди", "Її улюблена робота"...

Вона обожнює свій дім і все, що з ним пов'язано? Підійдуть рушники, вази для квітів, або фруктів, посуд (різні сервізи та набори), подушки, прикраси для святкового столу, скатертини та серветки, картини, панно... Тим, хто дійсно любить готувати, сподобаються всілякі форми для випічки ...

Для практичних дам підійде також портмоне, парасолька чи театральна сумочка до вечірнього туалету.

Те, від чого не відмовиться жодна леді - косметика для догляду за шкірою, для догляду за тілом, волоссям. Якщо Ви добре знаєте іменинницю, можна подарувати готовий набір. Підійде, наприклад, ароматичне мило, чарівні морські солі, натуральні креми, бальзами і скраби, кульки для ванн...

У будь-якому випадку приємно отримати в подарунок сертифікат від магазину косметики та парфумерії. Особливо елегантно він буде виглядати захований на дні величезної подарункової коробки з великим бантом! Можна також піднести сертифікат на косметичні послуги салону краси, наприклад, на курс масажу.

Якщо подруга обожнює читати, даруйте їй книги, можна в цифрових записах. Вона любить поезію? Подаруйте збірку віршів кращих поетів 20 століття. Не забудьте один з них прочитати на святковому вечорі. Вона любить музику? Подаруйте диски улюблених виконавців. Для спраглих вражень від життя відмінно підійдуть фотоальбоми відомих фотографів, квиток на спектакль або концерт. Для тих, хто любить бути в курсі - новий випуск улюбленого журналу.



Ваша подруга любить каву? Подаруйте їй кавоварку або турку, супроводивши її подарунковим виданням про сорти і напої з кави. Якщо вона - завзята автоледі, підійде веселий знак на машину, "туфелька", наприклад. Але Ви повинні бути впевнені, що жарт вона зрозуміє!

Якщо іменинниця добре знає Вашу сім'ю або просто обожнює малюків, супроводіть свій подарунок виробами-привітаннями від Ваших дітей, це буває дуже кумедно! Якщо Ви самі захоплюєтеся рукоділлям, зв'яжіть їй, наприклад, сумочку для мобільного телефону.

Можуть мати місце і сезонні подарунки. Наприклад, якщо Ви знаєте, що подруга скоро поїде відпочивати на море, подаруйте їй косметику для догляду за шкірою і волоссям з УФ-фільтром, пляжну сумку, майку або капелюшок...

Отримувати у подарунок цукерки дуже приємно. Незважаючи на традиційність підходу, це ніколи не набридне. Навіть якщо Ваша подруга строго стежить за своєю фігурою, раз у році вона дозволить собі маленьку коробочку справжнього шоколаду. Подаруйте вишуканий дорогий шоколад - вона це оцінить.

У будь-якому випадку завжди необхідно мати на увазі смаки та уподобання, захоплення і навіть стиль життя Вашої подруги. Не варто дарувати практичним леді порцелянові статуетки, а тим, хто "не дружить" з комп'ютером - флешки. Будьте уважні і тактовні.

Як зробити це весело? Ще раз про сюрпризи

Не забувайте про святкові атрибути, які створюють піднесений настрій. Завжди купляйте упаковку для подарунка, прикрашайте його стрічками, величезними бантами, живими квітами. Обіграйте його веселою казкою-виставою, віршами на адресу винуватиці свята.

Чим більше сюрпризів, тим веселіше! Замовте, наприклад, в таємниці від іменинниці повітряні кулі і нехай незадовго до свята їх доставлять у місце проведення дня народження і оформлять приміщення або просто прив'яжуть до кожного стільця. Це буде ще одним сюрпризом.

Можна заздалегідь в кожну (або кожен другий - для чоловічої половини) надуту кулю покласти папірці з завданнями. Під час вечірки можна лопати кулі одну за одною і попросити сильну половину привітати подругу зазначеним способом: заспівати пісню, станцювати, прочитати вірші, вимовити гарний тост...

Якщо Ви просто замовили кулі, то можна здивуватися разом з подругою, звідки вони взялися, скромно розкривши таємницю в кінці вечора: "Гаразд, зізнаюся, це зробила я!" Можна також замовити букет з підписом "від таємного шанувальника", і попросити піднести букет під час проведення свята у всіх на очах. Нехай подруга подумає в перервах між танцями, хто ж він, таємничий шанувальник?

Принесіть з собою довгу мотузку, на яку нитками прив'язані подарунки у веселій упаковці. В середині вечора попросіть гостей і іменинницю по черзі підійти з закритими очима до мотузки і відрізати ножицями подарунок. Поки гість цілиться в ниточку, ті, хто тримають мотузку, можуть трохи потанцювати... Подарунки можуть бути жартівливими, в оманливій великій упаковці, а також корисними, і в будь-якому випадку приємними!

Не забудьте влаштувати фотосесію на пам'ять. Для цього непогано запросити фотографа чи з кимось домовитися заздалегідь, щоб під час свята подруга не відволікалася на організацію, адже це її свято!

Спечіть в честь подруги торт з сюрпризом. По-перше, сам факт, що Ви прийшли з власною випічкою, приготовленою спеціально для цього вечора, вже приємний. А тепер увімкніть фантазію і акуратно помістіть в торт папірці з побажаннями - вони обов'язково збудуться у тих, кому дістануться. У разі дівич-вечора можна влаштувати жартівливі ворожіння - принести капелюх або темний тканинний мішечок і скласти папірці з побажаннями в нього. Побажання, звичайно, будуть виключно добрими - любов, подорож, ділова пропозиція...

Найголовніше на святі - це живе спілкування і добрі побажання!

Приємних Вам свят!

За матеріалами myjulia.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас