Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прислухайтеся до біологічного годинника ВАШОГО ОРГАНІЗМУ!

Прислухайтеся до біологічного годинника ВАШОГО ОРГАНІЗМУ!

Сучасна жінка - це неймовірне поєднання жіночності, харизми, розуму, хранительки вогнища і здорового способу життя. Саме вона встигає в кілька разів більше за чоловіка і при цьому не втрачає своєї природної чарівності і привабливості. Однак, для багатьох українських жінок це прообраз «міфічної жінки». Нескінченно трепетно ставлячись до своїх родин, вони часто забувають про себе, свої бажання, даруючи величезну кількість часу дітям, чоловіку і роботі.


Такий стан речей здається жінці правильним і доречним до пори до часу. У якийсь момент її перестають: цінувати, поважати і любити. Вона занурюється в світ нерозуміння, побутових дріб'язкових проблем і нарешті, розлучення. Відчай, антидепресанти і вічне питання: «Чому так сталося? Адже я віддала всю себе сім'ї!». На думку вітчизняних психологів, на жаль, це і є основною проблемою.

Справа тут не тільки в способі життя, самопожертві і стереотипах. Але іще й в абсолютному небажанні прислухатись до свого внутрішнього біологічного годинника. Хочете виглядати молодшою, щасливішою і привабливішою в очах оточуючих? Займіться, перш за все, собою. Пропонуємо Вам 4 поради, які за короткий час допоможуть вам надбати трохи особистої свободи, не на шкоду Вашому сімейному життю.



1. Давайте згадаємо про біоритми шкіри

Вдень шкірі обличчя необхідні зволоження, тонізація і захист. У вечірній час в організмі запускаються регенераційні процеси. Ваша задача допомогти шкірі зволожитись і підживитись.

2. Правильний догляд.

Вітчизняні косметологи рекомендують частіше використовувати засоби з подвійною формулою з однієї лінії косметичних засобів. Наприклад, денний крем зберігає сили шкіри, а нічний готує клітини до захисту від агресивних факторів наступного дня.

3. Зарядка, відпочинок, повноцінний сон.

Це три кити відмінного самопочуття. В будь-яку пору року для пробудження організму необхідно зарядитися енергією. Легка 10-15 хвилинна розминка і контрастний душ допоможуть підготуватися до робочого дня. А ввечері зробіть собі спа-процедури і легкий масаж.

4. Не забувайте про правильні засоби гігієни та ванної.

Правильно підібрані засоби гігієни (прокладки, гелі та засоби епіляції для інтимних зон) допоможуть уникнути небажаних подразнень на шкірі. А 15-20 хвилинна ванна з сіллю або піною допоможе розслабитися.

Підіб'ємо підсумок:

1. З ранку приділіть увагу собі в середньому годину (легка розминка, душ, нанесення косметичних засобів).

2. Увечері виділіть час в середньому до 45 хвилин (на легкий душ або ванну (15-30 хвилин), нанесення косметичних засобів на шкіру (10 хвилин)).

Приділяйте собі увагу і не забувайте: Ваш зовнішній вигляд - це візитна картка вашої родини!

Любіть себе і будьте красиві!

За матеріалами med-dovidka.com.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як мамі спланувати свій час

І ось настав довгоочікуваний час - твій малюк з'явився на світ! Це, безумовно, величезне щастя, але й величезні клопоти теж. Коли з'являється малюк, здається, що твій час більше тобі не належить, і ти нічого не встигаєш. Як же тепер все встигнути? Як спланувати свій час?

Як вкласти дитину спати вдень

Безумовно, маленькій дитині потрібно спати вдень. Але часто малюка доводиться годинами укладати в ліжечко. Як вкласти дитину спати вдень?

Як боротися з безсонням?

Не будучи лікарем, Шекспір називав сон «головними ласощами на життєвому бенкеті». А хтось із християнських святих назвав його єдиним «задоволенням без каяття». Його якість впливає на стан нервової, імунної, серцево-судинної систем і навіть на тривалість життя.

Хроніки недосипу

Прагнучи все встигнути, ми спимо все менше і менше, обіцяючи собі, що вже у вихідні відіспимось напевно. Але, як виявилося, надолужити згаяне неможливо. Як і відіспатися про запас.