Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Як правильно назвати дитину - таке питання задають собі батьки ще до народження дитини. Вибір імені дитини може залежати від різних традицій. Народження дитини – відповідальний крок, і тепер необхідно подумати, як назвати її. Ще з раннього дитинства і протягом усього свого життя жодне інше слово ми не чуємо так часто, як своє ім'я.


Ім'я складається з декількох звуків різної висоти, які викликають збудження окремих ділянок мозку, справляючи таким чином вплив на людину, і на оточуючих її людей. Вибір імені дитині – це не проста справа і дуже відповідальна. Іменем здебільшого визначається доля народженої дитини. Більшою мірою від батьків залежить, щоб доля дитини була щасливою. На вибір імені дитини так само впливають традиції сім'ї, модні течії, а також національне чи релігійне коріння, і навіть політичні погляди батьків дитини.

Народження дитини, наприклад, у Німеччині, припускає, що батьків не випускають з пологового будинку, поки вони не дадуть своїй дитині ім'я. Дитині дають власний дитячий паспорт, в який вписується її ім'я. У нашій країні, за законодавством новонароджений повинен бути зареєстрований в РАГСі протягом одного місяця після народження, але якщо виникають суперечки та розбіжності між батьками, пов'язані з майбутнім ім'ям дитини, тоді втручаються органи опіки, і вже вони отримують право назвати дитину.

Як назвати дитину за датою народження

Якщо ставите питання, як вибрати ім'я дитині, його можна вибрати за датою народження. Існує кілька способів, як назвати дитину за датою народження. Вибір імені можна здійснити, використовуючи стародавню науку нумерологію. Згідно цієї науки, кожне число несе в собі певне значення і може впливати на долю людини. Так один означає вміння йти до поставленої мети і агресію, двійка - це рівновага, трійка - це зв'язок між минулим і майбутнім, четвірка - це стійкість та розсудливість, п'ять - невпевненість, мінливість але в той же час це вміння відчувати повноту буття, шість - це стабільність, 7 - для містичної натури, вісімка - це успіх і матеріальне благополуччя, 9 - це багатство і слава.

Щоб назвати дитину за датою народження за допомогою нумерології потрібно обчислити число, яке буде відповідати дню народження дитини. І після цього необхідно подивитися, яке ж число відповідає обраному імені для малюка адже співвідношення чисел дня народження та імені дуже впливають на долю людини. Якщо раптом вийде, що число імені стане більше числа дня народження, тоді дитина зможе знайти честолюбство, а якщо навпаки - то дитина стане потурати своїм слабкостям і нахилам. Якщо ж число дня народження буде відповідати числу імені, тоді доля дитини буде легкою, а характер гармонійним. Така ситуація в рівній мірі може пом'якшити несприятливий вплив імені дитини на його долю. Але деякі нумерологи схильні вважати, що характер людини в цьому випадку стане не дуже яскравим, тому вибір імені дитині - не така проста задача, як може здатися на перший погляд.

Як вибрати ім'я дитині і назвати дитину за датою народження? Якщо вам хочеться, щоб дитина стала честолюбною і амбітною, їй треба вибрати таке ім'я, щоб ім'я по числу перевищувало число народження дитини. Якщо хочеться для дитини легкого життя - то потрібно постаратися, щоб цифри збігалися. При таких розрахунках потрібно користуватися способом Піфагора, коли під кожною цифрою від одного до дев'яти знизу пишуться літери за абеткою. При цьому кожній букві буде відповідати своє число, цифрові значення букв складаються і виходить конкретне число яке допоможе вам назвати дитину за датою народження.

Назвати дитину за церковним календарем

Як правильно назвати дитину, щоб ім'я поєднувалося з традиціями Церкви? Дуже простий спосіб вибрати ім'я дитині за церковним календарем - назвати дитину за християнським календарем. У церковному календарі на кожен день вказані рекомендовані церквою імена для дітей - як правило, це імена святих, а також подвижників церкви, які були народжені в цей день.

Також буває проблематично назвати дитину за церковним календарем бо імена, відповідні дню народження малюка, не подобаються батькам. У такому випадку церква передбачила можливість скористатися іменами, що припадають на наступні дні після цього.

Недолік вибору імені за церковним календарем в тому, що в ньому немає великої кількості імен, популярних сьогодні. Він містить імена, вже застарілі. Наприклад, погодьтеся, не кожна дитина захоче жити з ім'ям Малевсипа, тому потрібно добре подумати перш, ніж назвати дитину за церковним календарем.

Як правильно назвати дитину? Або як не варто її називати

Не можна називати дітей ім'ям померлого родича, особливо трагічно загиблого. Щоб правильно назвати дитину не варто давати імена на честь ваших бабусь або дідусів. Дитина може отримати в спадок частину рис, характерних вашому родичу, а, як відомо, погане передається простіше.

Думаючи про те як вибрати ім'я дитині, не потрібно вибирати імена складно вимовні або називати на честь знаменних подій або людей (Аврора, Революція, Сталіна...), щоб не ускладнити життя дитині надалі.

Переймаючись питанням як вибрати ім'я дитині і перебираючи імена для дітей, не потрібно давати їм імена героїв улюблених телесеріалів, популярних письменників або видатних діячів науки і тим більше, коли збігаються ім'я по батькові та прізвище.

Уявіть собі ситуацію, коли в родині інженера Миколи Толстого сина звуть Львом на честь письменника. А в школі Льву не давалися російська мова та література, після цього він став об'єктом насмішок з боку однокласників. В результаті хлопчик отримав сильну психологічну травму і перестав ходити в школу. Батьки насилу змогли перевести свою дитину в інший клас і виправити ситуацію.

Ще одне правило, як правильно назвати дитину. Не потрібно давати ім'я дитині таке ж, як і у її батька на приклад: Сергій Сергійович і т.д. - Такі діти ростуть дратівливими, неврівноваженими, нервовими і примхливими. Дівчинку так само не слід називати ім'ям своєї матері - їм буде складно знайти спільну мову.

За матеріалами namesbaby.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас