Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Хранитель спогадів: вибираємо весільний фотоальбом

Хранитель спогадів: вибираємо весільний фотоальбом

Після весілля молоді з нетерпінням чекають на весільні фотографії. Адже на них можна побачити себе у всій красі, ще раз згадати зворушливі і веселі моменти весілля, розгледіти деталі, які в святковій метушні залишилися непоміченими.


Звичайно, можна залишити фотографії в електронному вигляді та іноді переглядати їх на комп'ютері. Проте більш звичним способом зберігання таких важливих і красивих фото є фотоальбом. Адже монітор ніколи не замінить шелесту сторінок весільного альбому, який дивляться всією родиною, показують дітям і онукам. Отже, вибираємо весільний фотоальбом!

Класичний весільний фотоальбом представляє собою том в твердій палітурці з щільними паперовими листами. Між ними прокладають цигарковий папір або кальку, яка оберігає фотографії від злипання, пилу і подряпин. Якісні фотоальбоми виготовляють з матеріалів, які не шкодять фотографіям і сприяють їх збереженню в первозданному вигляді на довгі роки. Розміри, колір листів, щільність паперу, фактура кальки можуть бути різними.

Обкладинка виготовляється з оксамиту, матерії, штучної або натуральної шкіри та інших матеріалів. Фотографії в такому альбомі кріпляться за допомогою спеціального клею, стікерів або куточків (білі або прозорі). Якщо ви не маєте наміру щось змінювати в альбомі, вибирайте клей. Якщо ж є шанс, що якась фотографія почне менше подобатись, зупиніть свій вибір на куточках: при їх акуратному видаленні не пошкоджується папір. У таких альбомах можна зберігати фото будь-яких розмірів, комбінувати їх на сторінках, робити підписи. Компонування знімків в подібному альбомі займе більше часу, але виглядає такий фоліант солідно.



Можна вибрати магнітний фотоальбом. До листів в таких альбомах за рахунок статики прилипає спеціальна плівка, під якою і зберігаються фото. Зазвичай до подібних альбомів можна докуповувати додаткові аркуші, якщо кількість ваших фото перевищує стандартну кількість. Дуже важливо не виймати фотографії з-під плівки, так як це може пошкодити плівку, можливо, вона почне відставати від листів і дозволить пилу і дрібному сміттю дістатися до знімків.

Більш простим і дешевим варіантом може стати стандартний фотоальбом з кишеньками для ваших весільних фото. В цьому випадку ви зможете міняти фотографії місцями, не витрачатися на друк фотографій великих форматів, брати такий альбом на зустрічі з друзями або родичами.

Також існують тематичні фотоальбоми про весілля. Зазвичай вони діляться на розділи «Викуп», «РАГС», «Прогулянка», «Гуляння». Відповідно до таких розділів ви зможете розташувати знімки в хронологічному порядку, зробити підписи до них. Іноді в таких альбомах є додаткові місця для свідоцтва про укладення шлюбу, запрошення на весілля і інших пам'ятних речей.

Останнім часом все більшого поширення набувають так звані весільні книги. Це альбоми, в яких фотографії займають всю площу сторінки. Виглядає це стильно і сучасно, проте і ціна питання досить висока.

Якщо ви все-таки прихильники технологій, виберіть електронну фоторамку. У пристрій можна завантажити фотографії і задати швидкість їх зміни. В такому випадку вам не доведеться трудитися над оформленням фотоальбому і роздруковувати знімки.

Подбайте про весільний альбом, зробіть його надійним хранителем спогадів про початок сімейного життя. Він буде радувати вас довгі роки, воскрешаючи в пам'яті теплі і хвилюючі моменти вашого весілля.

За матеріалами happy-svadba.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас