Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 ідей для весільної клятви

5 ідей для весільної клятви

Підготовка до весілля – справа не проста, треба передбачити масу різних варіантів, сценаріїв і місць проведення свята, треба подбати про свою зовнішність. Загалом, кругом голова від всіх цих приємних турбот. Найголовніше – пам'ятати весь цей час, що ви любите один одного і будете разом довго і щасливо.


На класичній церемонії одруження нареченого і наречену запитують про їхню згоду, на що треба відповісти або «так», або «ні». Але існує й ще одна традиція, де не достатньо сказати заповітне «Так».

Весільна клятва існує ось уже кілька десятиліть, але ми до цих пір ще обходимо цей момент стороною, але ж вона значить нітрохи не менше, ніж весь весільний процес. Тільки уявіть, як каблучки щасливої нареченої цокають по глянсовому керамограніту залу реєстрацій, поруч йде щасливий наречений, і вони обидва в очікуванні найголовнішого визнання в любові за все своє життя.

Написати весільну клятву потрібно до весілля, щоб у момент згоди сказати своєму коханому ще раз про свої почуття і емоції, подякувати за радість і щастя, що він подарував вам і пообіцяти любити вічно. Звичайно, такий варіант може підійти не всім.

Тому пропонуємо кілька ідей для весільної клятви

1. У будь-якому випадку доведеться проявити фантазію і включити уяву. Навіть класичний варіант написання клятви можна замінити віршами, написаними від щирого серця. Так само можете обмінятися листівками, тоді ваша клятва буде з вами назавжди, ви їх можете зберегти і зрідка перечитувати.

2. Своїми ж руками можна зробити який-небудь символічний сувенір, який означатиме вашу згоду бути один з одним, і бажання дарувати любов все життя. У випадку, якщо самим зробити не виходить, то виберіть предмет, який означає початок вашої любові, якусь знаменну подія, після якої ви вирішили одружитися.

3. З цієї ж серії може спрацювати пісня. Ви можете вибрати з репертуару вітчизняних або закордонних співаків пісню, яка повністю говорить про ваші почуття, а якщо однією піснею не сказати, то можна зробити мікс, і в момент заповітного «так» з обох сторін просто влаштувати свято. Нехай гості танцюють під ваші пісні, і ви разом з ними, при цьому уважно прислухаючись до слів кожного рядка.

4. А чому б вам не зробити сімейний прапор? Виберіть якусь третю особу, віддайте їй тексти ваших клятв, створіть дизайн сімейного прапора і віддайте у фірму, де все це нанесуть на тканину. Символ вашої власної сім'ї буде висіти в кімнаті, а слова любові постійно будуть перед очима, з такою річчю ви ж точно будете постійно пам'ятати, що створені одне для одного.

5. Повітряні кулі, вогненні кораблики, змії та інші атрибути можуть бути для вас символом любові. Ви разом можете відпустити в небо не голубів, а повітряні кулі з написами ваших клятв, і нехай відпускання куль буде означати для вас, що все тільки починається, а вашу клятву побачать небеса і допомагатимуть зберігати домашнє вогнище в первозданному вигляді.

Це всього лише декілька ідей, які ви можете самостійно доповнити своїми думками і пропозиціями. Відштовхуйтеся від свого внутрішнього стану і почуття польоту. І нехай ваша клятва буде найщирішою в цей урочистий день!

За матеріалами yarsvadba.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас