Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки: Попелюшка

Попелюшка

Серія розфарбовок з 11 малюнків А4 для дівчаток (а може, і комусь із хлопчиків сподобається). Щоб було веселіше, можна розкласти по порядку від початку до кінця казки, а потім її розказати, спираючись на ілюстрації. І звичайно, розфарбувати. І цікаво, і корисно.

Попелюшка Попелюшка доглядає за садом Готує в пічці
Сестри й мачуха Не плач, Попелюшко Що можна зробити з гарбуза?
У палаці У пошуках Пихаті сестри
Майбутня принцеса Попелюшка з принцем


Скачати усі ці розмальовки в архіві (формат А4 - альбомний листок).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

7 сніданків, які діти можуть готувати собі самі

Навіть дитячі ручки здатні допомогти вам на кухні і заощадити настільки дорогоцінний час вранці. Крім того, самостійне приготування сніданку дитиною буде вчити її відповідальності і незалежності. Лише витративши небагато часу на вихідних, ви можете позбавити себе необхідності готувати сніданки дітям в робочі дні. І наші ідеї допоможуть вам в цьому!

«Хто зіпсував борщ?» — дитяча інтерактивна новинка від української письменниці у #книголав

Є в Україні страва, яку шанують всюди – це борщ, який займає важливе місце в культурному спадку країни. Існує безліч рецептів борщу, які різняться залежно від регіону та родинних традицій.

Добірка дитячих інтерактивних книжок від видавництва #книголав

Ця добірка від видавництва #книголав, створена спеціально для дітей, які цікавляться навколишнім світом і хочуть зрозуміти його ще краще.

Наймаємо родича замість няні: які питання мають вас цікавити?

Якщо у вас є можливість не наймати няню, а передати турботу про дитину, поки вас немає поруч, комусь із родичів (мамі, тітці, бабусі), вам дуже пощастило. Найбільша перевага тут – ваш спокій, що ваш малюк в руках близької людини, якій ви можете довіряти. Крім того, це набагато дешевше або, можливо, і зовсім безкоштовно. Але, на жаль, навіть в цьому прекрасному варіанті є свої недоліки.