Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Медовий місяць

Медовий місяць

Медовий місяць - це найсолодший і райський період у житті молодят! За традицією саме з нього наречені повинні починати своє спільне життя. Забудьте на час про роботу і про буденні справи і присвятіть кілька тижнів безтурботному відпочинку, перебуваючи поруч з коханою людиною. Почавши свій шлюбний союз з цих дивовижних митей, ви все життя будете з теплотою і ніжністю згадувати це солодке проведення часу, розділене тільки між вами двома - люблячими і дорогими один одному людьми.


Багато пар відносяться до медового місяця як до дорогих пустощів, забуваючи при цьому зовсім про чарівний світ романтики і про прекрасний стан душі, який наповнює вас під час відпочинку удвох.

Але якщо ви дотримуйтесь багаторічних традицій і після весілля плануєте побалувати себе солодкою годиною, проведеною виключно наодинці зі своєю другою половинкою, то вашій увазі нижче наведено ряд корисних порад, як краще провести медовий місяць:

1. Вибираючи місце для медового місяця, висловіть свої побажання один одному. Дайте відповідь на питання: «Як ви уявляєте собі вашу весільну подорож?». Для любителів культурного відпочинку, що припускає відвідування театрів, музеїв, історичних пам'яток і екскурсії, кращим варіантом стане Європа з усім її зачаруванням: Париж з поцілунками на Ейфелевій вежі, Венеція з катанням в гондолі по затишним мальовничим каналам, Прага з прогулянками по мощених вуличках, Відень з поїздкою в кінному екіпажі, Женева з круїзом на пароплаві по Женевському озері або батьківщина шекспірівських героїв - Верона.

Якщо ж ви віддаєте перевагу більш спокійному і умиротвореному відпочинку серед пальм, білосніжного піску й блакитного моря, то ваші бажання втіляться в дійсність на островах - Мальдіви, Гаваї, Мальта, Фіджі, Самуї, Шрі Ланка, Багами, Таїті, Сейшели ... Ці екзотичні куточки подарують вам безхмарне щастя й незабутнє задоволення!

Але якщо заморська романтична подорож для вас поки що залишається тільки мрією, то не варто впадати у відчай, адже наша країна також багата красивими і мальовничими місцями, в яких ви можете чудово провести свій медовий місяць. Під час морського круїзу ви зможете удвох усамітнитися в затишних і комфортабельних каютах, а у вечірній час на палубі теплоходу насолодитися романтичною вечерею при м'якому світлі свічок.



2. Визначившись з місцем вашого медового раю, також важливо враховувати і сезон. Може виявитися, що всі ваші уявлення про екзотичну ідилію можуть бути порушені, або ви потрапите туди в сезон дощів. Пік туристичного сезону - теж не кращий варіант для медового місяця. Завищені ціни, нескінченні черги, галасливі і багатолюдні пляжі... Про самотність серед тропічного раю доведеться тільки й мріяти!

Також якщо ви дуже гостро реагуєте на різкі перепади температури, то для медового місяця краще вибирати країну зі звичним для вас кліматом, а саме уникати крайнощів - зайву спеку і холод. Таким чином, ви зможете уникнути зіпсованого настрою від акліматизації, застуд і головних болів.

якщо ваша шкіра надто чутлива до сонця, то прийміть всі запобіжні заходи, щоб не провести свій медовий місяць в не завидному стані.

3. Не полінуйтеся і прочитайте про ряд традицій, властивих тій країні, в якій ви запланували провести свій медовий місяць. Адже вам не схочеться за поцілунок на вулиці сісти в тюрму або неправильними жестами накликати на себе неприязнь місцевих жителів.

4. Щоб не додавати до числа весільних турбот і турботи з підготовки документів для поїздки в медовий місяць, кращим рішенням буде довірити організацію вашої весільної подорожі професіоналам. Вони підготують всі необхідні документи - бронь, візу, страховку.

Якщо ваш відпочинок організовує турфірма, то варто уточнити спектр послуг, що пропонується нею. Чи входить туди трансфер в обидва кінці, гід, персональна машина, квіти і шампанське в номер і т.п.

Медовий місяць - це найкращий старт сімейного життя! Неважливо, де він пройде - на екзотичних островах або в сусідньому місті, головне, що ви разом і любите один одного! І нехай ваш медовий місяць буде завдовжки в життя!

За матеріалами cvadbu.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас