Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Завчасно готуємося бути чарівною на весіллі

Завчасно готуємося бути чарівною на весіллі

Жінці, безумовно, приємно і необхідно доглядати за собою. Косметичні процедури - це не тільки спосіб завжди бути чарівною, а й непогана антистресова терапія. Перед такою важливою подією, як весілля, потрібно грунтовно за собою доглянути, щоб виглядати молодою і сяючою!


Як розібратися в достатку косметологічних процедур? Що потрібно і чого не слід робити майбутній нареченій? Ось кілька рекомендацій.

За 2-3 місяці до дня весілля зверніться до професійного косметолога. Попросіть його підібрати Вам курс процедур, який підійде саме Вам. Вибір косметолога - справа непроста. Але якщо Ви регулярно відвідуєте його кілька разів на місяць, то швидше за все немає сенсу шукати нового. Якщо ж у Вас серйозні проблеми зі шкірою, не потрібно шкодувати грошей і часу на боротьбу з ними. Завітайте в престижний дорогий салон, поговоріть з досвідченим лікарем - косметологом.

За 2 місяці потрібно починати чистку обличчя. Для досягнення найкращого результату необхідно зробити 5-6 процедур. В залежності від рекомендацій косметолога, Вам зроблять вакуумну чистку, хімічний пілінг, стимулюючі і регенеруючі маски. Все дуже індивідуально. Для дам, у яких немає проблем зі шкірою, процедура чищення буде корисна для омолодження шкіри, додання їй здорового і сяючого вигляду.



За 5 тижнів почніть відвідувати солярій. Для дівчат з блідою шкірою дуже важливо дотримуватись деяких запобіжних заходів. Наприклад, не можна йти в солярій відразу після пілінгу, коли Ваша шкіра ще повністю не відновилася. Не слід різко починати активно загоряти - це може привести до всіх відомих сумних наслідків. Більш рівномірною засмага виходить у вертикальному солярії, з використанням спеціальної косметики.

За місяць до одруження потрібно подумати про шкіру на тілі. Процедури обгортання приємні і корисні. Ви скинете пару зайвих кілограмів і підтягнете шкіру на найбільш проблемних зонах: животі і сідницях. Через 2-3 сеанси Ви відчуєте ефект: шкіра стане пружною, чистою, зникнуть дрібні прищики, звузяться пори. Обгортання можна поєднувати з різноманітними масками для тіла, з сауною, масажем.

За 3-5 днів до весілля потрібно зробити епіляцію. Видалити волоски потрібно по всьому тілу, адже у весільній подорожі Ви будете ходити в купальнику і відкритому одязі. Епіляція воском може привести до роздратування чутливої шкіри. Але все почервоніння пройде вже на наступний ранок. Лазерна епіляція дає тривалий ефект. Повторну процедуру доведеться проводити не раніше, ніж через місяць.

Приблизно за 3 дні зробіть пробний манікюр. У Вас буде час звикнути до нього, подивитися, наскільки він підходить до Вашого образу. Якщо раптом Вам щось не сподобалося, або нігті випадково ушкодилися, за день до весілля можна зробити корекцію.

Напередодні весілля найголовніше, за чим Ви прийдете в салон краси - це відпочинок. Присвятіть час собі. Розслабтеся. Вітамінна маска і масаж обличчя додадуть тонус шкірі, і вже на ранок Ви будете найпрекраснішою нареченою!

За матеріалами yarsvadba.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас