Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Широкі стегна - що робити, що носити

Широкі стегна - що робити, що носити

Незважаючи на те, що широкі стегна завжди вважалися ознакою жіночності, багатьох дівчат таки турбує зайва округлість цієї частини тіла. Якщо ви не вважаєте широкі стегна своїм достоїнством і вам не вдається зменшити їх розмір за допомогою різноманітних дієт і фізичних вправ, то залишається єдиний вихід: приховати широкі стегна під правильно підібраним одягом.


На щастя, різноманіття модних фасонів різних предметів жіночого гардеробу дозволяє жінкам з широкими стегнами створювати гармонійні образи і при цьому візуально врівноважувати пропорції фігури.

Штани для жінок з широкими стегнами

Наприклад, грамотно підібрані брюки можуть приховати широкі стегна і стати найзручнішим і найпривабливішим елементом ансамблю для жінок з «видатними» стегнами. Щоб приховати широкі стегна, надати силуету більш підтягнутий вигляд, носіть широкі брюки. Варто зупинитися на моделях із заниженою талією, а ось брюки з високою посадкою стилісти рекомендують ігнорувати. Також бажано, щоб штани не мали кишень ні з боків, ні ззаду. Взагалі, чим менше декоративних деталей буде на брюках в районі сідниць, тим меншим буде акцент на проблемну зону.

Широкі стегна і спідниці

Однак практичність спідниць зовсім не повинна переважувати жіночність спідниць, тим більше що жінки з широкими стегнами можуть цілком вдало підібрати фасон спідниці, який буде робити вас стрункішою. Наприклад, одним з фаворитів даного напрямку вважається спідниця А-образного силуету, бажано довжиною до коліна. В якості аутсайдерів виступають завужені моделі та спідниці, скроєні по косій. Для широких стегон краще підійдуть моделі досить строгого фасону з простої тканини стриманої кольорової гамми.

Допустиме м'яке драпірування, а вертикальні складки або декоративні строчки навіть вітаються, адже вони сприяють зоровому «подовженню» силуету. А ось горизонтальних смуг слід уникати, так само як масивних деталей, на зразок накладних кишень. Крім того, жінкам з широкими стегнами не варто носити плісировані спідниці. Щоб виглядати ще більш стрункою, не забувайте носити спідницю з туфлями нехай на невеликих, але підборах.

Широкі стегна - вибираємо сукні

Ще більш романтично і жіночно виглядають сукні, для яких також повинно знайтися місце в гардеробі будь-якої представниці прекрасної статі. Жінкам з широкими стегнами слід носити моделі з декором або цікавими деталями у верхній частині сукні (вони переключать на себе увагу з нижньої частини фігури). Вибирайте сукню приталеного силуету, але таку, яка розширюється донизу - такий фасон приховає широкі стегна, зробить вашу фігуру більш пропорційною і підкреслить вашу жіночність. Жінкам з повними стегнами рекомендується уникати суконь з пишним декором в області талії або стегон, а також складок і зборок.

Пальто для широких стегон

У холодну пору року жінці не обійтися без стильного пальто, а жінки з широкими стегнами обов'язково повинні придбати пальто А-образного силуету. Жінкам з широкими стегнами краще носити пальто середньої довжини, до коліна або трохи нижче. Чудово виглядають пальто з великими деталями у верхній частині. Наприклад, об'ємний шалевий комір або великі одвороти не тільки роблять акцент на верхній частині фігури, але і збільшують її об’єм, що дозволяє візуально зрівноважити «верх» з широким «низом».

За матеріалами arabio.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас