Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї подарунків до Дня Вчителя

Ідеї подарунків до Дня Вчителя
 

У першу неділю жовтня згідно з Указом Президента України прийнято відзначати день працівника освіти. Але відзначають його не через указ, а тому, що це чудове свято. Це день, коли всі учні і батьки дякують учителям і вихователям за їхнє терпіння і нелегку працю. У цьому році святкування дня вчителя викладає на 7 жовтня.


Зазвичай у цей день учні та батьки дарують педагогам букети квітів, коробки цукерок і вітальні листівки. Але це все банально і нецікаво. А як хочеться, щоб цей день запам'ятався улюбленому вчителю.

Для того, щоб свято дійсно запам'яталося вашому педагогові, уникайте традиційних подарунків. Постарайтеся підібрати такий подарунок, який би враховував інтереси вашого вчителя і був довговічним. Такий сюрприз явно послужить гарним нагадуванням про вас і вашу повагу.

Подарунок улюбленому вчителю можна вибирати виходячи і з його спеціалізації. Наприклад, вчителю географії буде цікаво отримати заварний чайник у формі глобуса, а викладачеві математики можна подарувати будильник, де замість чисел приклади. А якщо ви хочете, щоб подарунок був не куплений, а зроблений своїми руками, гарною ідеєю для вчителя-філолога стане постановка сценки з його улюбленого твору, а про вчителя музики можна скласти пісеньку.



Якщо ви не можете придумати нічого, пов'язаного з профілем вчителя, тоді можна зробити більш традиційний подарунок. На мою думку, будь-якій вчительці сподобається, якщо їй піднесуть букет з цукерок, адже це і смачно і красиво. Тим паче, зараз в просторах інтернету ви можете знайти тисячу і один спосіб, як зробити такий букетик своїми руками, що буде удвічі приємно педагогу.

Що стосується класного керівника, то тут бажано, щоб кожен учень у класі взяв участь у створенні подарунка. Таким подарунком може стати нова біла парасолька, яка буде дуже до речі на початку осені. А щоб подарунок був цікавим і індивідуальним, парасольку можна розписати акриловими фарбами. Якщо кожен учень залишить по невеличкому напису на парасольці, вийде дуже оригінальне привітання від всього класу.

Також можна напередодні зробити фотографію всього класу з класним керівником. А потім, в якості привітання, піднести торт з фотографією. У разі, коли у вчителя відмінне почуття гумору, можете йому подарувати гучномовець. Ця ідея здивує оригінальністю і порадує улюбленого педагога, а ще може прити на виручку в деяких ситуаціях.

Здивувати і порадувати улюбленого вчителя можна чим завгодно, варто лише трохи проявити фантазію. Що б ви не вибрали і не придумали, не забувайте що найкращий подарунок для вчителя не той, який купувався «для галочки», а обраний з душею.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас