Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як визначити стать дитини за датами народження батьків

Як визначити стать дитини за датами народження батьків

Як тільки не викручуються майбутні батьки, щоб зачати дитину певної статі. Існує маса народних повір'їв, модних дієт і спеціальних календарів. Але найпоширеніший спосіб - визначити стать дитини за датами народження батьків.

Європейський метод визначення статі дитини

Існує європейський метод визначення статі дитини в залежності від дат народження батьків. Він заснований на теорії оновлення крові. Доведено, що кров чоловіка оновлюється раз на чотири роки, а кров жінки - раз на три роки. Чия кров на момент зачаття виявиться молодшою, дитина тієї статі і вийде.

Розділіть вік батька дитини на 4, а вік матері дитини на 3. Якщо в результаті ділення у чоловіка або у жінки вийшло ціле число – їхня кров недавно оновилася. Відповідно, шанси зачати дитину однієї статі у таких батьків дуже високі. Якщо цілих чисел не вийшло, то потрібно дивитися за величиною залишку. У кого з батьків він менший, той і має вищі шанси зачати дитину однієї статі з ним.

Тільки майте на увазі, що кров може почати оновлюватися і після складних життєвих ситуацій - травм, операцій, пологів. У цьому випадку за початок відліку потрібно брати час останньої крововтрати.

Китайський спосіб визначення статі дитини

Визначити стать дитини по датам народження батьків можна завдяки і іншомуспособу - китайському. Цей метод вважається найбільш надійним. Складно пояснити, як він працює, - тут враховується маса факторів, що впливають на зачаття дитини певної статі.

Співвіднесіть вік матері з тим місяцем, в якому вона збирається народити дитину. Для цього вам знадобиться спеціальна таблиця, яку іменують "Китайською таблицею визначення статі дитини". Її можна знайти в Інтернеті або купити в книжковому магазині.

Японський спосіб визначення статі дитини

І, нарешті, японський спосіб визначення статі дитини по датах народження батьків. Вам знадобиться спеціальна таблиця і японський календар. У таблиці по горизонталі дані місяць і число народження чоловіка, а по вертикалі - місяць і число народження жінки. На перетині цих двох дат ви отримаєте число, яке вам необхідно буде підставити в японський календар. Він-то і видасть вам найбільш сприятливий час для зачаття дитини певної статі.

Заради справедливості треба зауважити, що самі японці відносять цей метод скоріше до народного, ніж до практичного.

За матеріалами news.nado.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

«Замовляємо» стать дитини: які існують способи?

На сьогоднішній день існує безліч способів, методик, теорій, які, начебто, допомагають майбутнім батькам «запрограмувати» стать дитини. Деякі з них мають під собою наукове підґрунтя, деякі дуже наївні, з «народним» відтінком, одні сучасні, інші – базуються на давніх знаннях. Чи можна довіряти таким методикам? Звісно, більшість з них не підтверджені жодними науковими дослідженнями і ніхто не дасть вам 100 % гарантії. Але майбутніх батьків, які охоплені ейфорією, знаходяться у передчуття дива, мало цікавить достовірність, вони швидше сприймають усі ці способи визначення статі дитини як гру, цікавий експеримент: чи справді «програмування» працює? Звісно, головне, щоби малюк народився здоровим, але ж так цікаво, кого принесе лелека?

Найцікавіші способи визначити стать дитини

Існують різні способи визначення статі дитини до її народження. Мова йде не про сучасні медичні способи визначення статі дитини, такі, як ультразвук і пункція навколоплідному міхура.

Як визначити стать дитини

Одне з перших питань, що виникає у майбутніх батьків, коли вони дізнаються про майбутнє поповнення у сім´ї - хлопчик це чи дівчинка? Визначення статі майбутньої дитини хвилює всіх вагітних без винятку. Жоден форум майбутніх мам не обходиться без популярних тем «Як визначити стать дитини?», а в Інтернеті пропонується безліч тестів, які пропонують визначення статі дитини безкоштовно за методом відновлення крові, китайськими таблицями та іншими народними способами.

Хочете хлопчика? Будь-ласка!

Чи можна запланувати стать майбутньої дитини? Із цього приводу є дві думки: одні фахівці стверджують, що все визначає природа, інші впевнені, що народити дитину бажаної статі цілком реально. Хто з них ближче до істини? Ти можеш це перевірити!