Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки для дівчат: весілля Барбі

Барбі й Кен

Дванадцять картинок А4, на яких зображена Барбі з подругами та з Кеном. Підготовка до весілля, гарні сукні, Кен у костюмі... Дівчатам сподобається.

Барбі посміхається Барбі Кен Уже із зачіскою
Кен у костюмі Барбі у вбранні із фатою Кільця Серце
Барбі й Кен Маленька дівчинка Троянди в зачісці


Скачати усі ці розмальовки в архіві (формат А4 - альбомний листок).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Мистецтво бути підлітком: що почитати батькам і дітям

Підлітковий вік – час швидких і важливих змін. Це час невизначеності – ніби вже не дитина, але ще точно не дорослий. Vivat підготував добірку книжок, які варто почитати батькам підлітків, щоб спілкування з дорослими дітьми не перетворилося на катастрофу. А також кілька книжок, які допоможуть самим підліткам зрозуміти, що з ними відбувається, та підготуватися до життя в непростому дорослому світі.

«У гармонії з тілом»: 5 міфів про менструацію, які ускладнюють дорослішання

Одного дня у дівчинки, яка дорослішає, починається менструація. Для неї це щось нове й незрозуміле, а все нове й незрозуміле лякає. Але менструація – це нормальний фізіологічний процес, до якого можна підготуватися заздалегідь, і тоді зміни в організмі стануть цікавою пригодою. Із цією метою Анна Сальвія Рібера та Крістіна Торрон Вільята написали книжку «У гармонії з тілом. Про менструацію та дорослішання», у якій зібрали відповіді на головні запитання про менструальний цикл та фертильність.

Дитячий одяг - сучасний формат класичного комфорту

Кожна мама намагається купити для своєї малечі тільки найкращий та найякісніший одяг. Зараз одягнути дитину можна легко та зручно, не витрачаючи час на довгі походи до магазинів та не виснажуючи малюка нескінченними примірками. Достатньо просто завітати в офіційний інтернет-магазин торгової марки «Bembi» за посиланням https://shop.bembi.ua/ та замовити все, що необхідно.

Як вибрати ідеальний одяг для дому своїм дітлахам

Після ряду локдаунів стильний і зручний домашній одяг став маст-хевом кожного гардеробу. Не виняток і наші дітлахи, які також із задоволенням носять комфортні трикотажні сети по дому та на прогулянки. Такі обновки актуальні зараз і не перестануть бути доречними у майбутні сезони. А ще гарний домашній костюм чи піжамка стане чудовою ідеєю подарунка на Святого Миколая чи Новий Рік.