Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Декор інтер´єру до новорічних свят

Декор інтер´єру до новорічних свят
 

Наближається Новий 2013 рік... Всім дуже хочеться нових змін в житті, радісних моментів і звершень довгоочікуваних бажань. Кожен чекає від цього року чогось нового, чарівного і казкового. І зануритися в атмосферу свята, що так швидко наближається, допоможе оформлення будинку до Нового року.


Супермаркети заповнені всілякими прикрасами на новорічну та різдвяну тематику. Тому підібрати щось для дизайну інтер'єру особливих труднощів не складе. Головне в цій справі - почуття смаку і ваша фантазія, і ваш будинок буде виглядати святково, красиво і стильно.

Головним атрибутом, безумовно, залишається ялинка або сосна. В якості новорічних прикрас можна використовувати свічки, гірлянди, сніжинки, саморобні новорічні ялинки, статуетки Діда Мороза і Снігуроньки. Також дизайнери зараз радять в прикрасі будинку дотримуватися традиційних кольорів - червоного, білого, зеленого, золотого, синього, срібного. Саме така багата і яскрава кольорова гама створить затишок і гармонію в квартирі. А враховуючи, що наближається рік чорної водяної Змії, рекомендується зробити упор на блакитні, сині, зелені відтінки.

Також не стануть зайвими новорічні іграшки, поробки, мішура, цукерки, подарунки, мандарини. Вони будуть доречні і для прикрашання ялинки. Усі члени родини повинні брати в цьому участь, адже кожному захочеться зробити щось своє.

Дуже красиво і символічно виглядатимуть вічнозелені рослини або гілочки сосни. Ці рослини спеціально продають у квіткових магазинах. Це, звичайно ж, пуансетія, омела біла, гаултеріі і паслін (чагарник з великими яскраво-помаранчевими ягодами), який можна стригти. Бажано і горщики, в яких стоятимуть квіти, прикрасити: можна обв'язати стрічками, зробити красиві банти.

Вхідні двері традиційно прикрашає вінок. Чи буде він виготовлений з ялинових гілок, чи куплений в магазині - особливого значення не має, головне те, що він буде наповнювати будинок святковою атмосферою і пахучим ароматом.

Подбайте також про оригінальне новорічне оформлення вікон. Для цього використовують спеціальний балончик або новорічні наклейки на вікна. Можна також самому розмалювати вікна фарбами або розклеїти саморобні сніжинки. На підвіконня можна викласти новорічні прикраси, намиста, новорічні іграшки і свічки. Як би ви не прикрасили ваш будинок, головне те, що ви будете робити це від щирого серця.

Щасливого і красивого вам Нового року!

Автор: Зайцева Ірина

Все ще ламаєте голову над новорічними подарунками? Будь то подарунок рідним, друзям чи босу – прекрасним вариантом стануть українські вишиванки, аксесуари і предмети побуду. На сайті майстерні Кирюшків kirushkos.com.ua ви зможете придбати готові речі з українською вишивкою ручної роботи або замовити індивідуальний, ексклюзивний подарунок.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас