Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі фільми для вагітних

Найкращі фільми для вагітних
 

Вагітним жінкам корисно не тільки гуляти на свіжому повітрі, а й побільше відпочивати. Так хочеться просто полежати на дивані і нічого не робити! Можна погортати журнали, прочитати цікаву книгу або просто подивитися телевізор.


А щоб провести час з користю, знайдіть в інтернеті або візьміть напрокат фільми для вагітних. Це тематичні фільми: «План Б», 2010 рік, «Трішки вагітна», 2007 рік, «Джуно», 2007 рік, «Кращий друг», 2000 рік, «Там, де серце», 2000 рік. Кумедні також фільми "Джуніор", 1994 рік, "9 місяців", 1995 рік, "Вже хто б говорив", 1989 рік, «Інтуїція», 2001 рік, "Реальна любов", 2003 рік.

Крім цих фільмів можна також дивитися комедії, старі добрі фільми про головне. Важливо те, щоб такі фільми піднімали нам настрій і дарували позитивні емоції. Як правило, такі фільми хочеться дивитися і дивитися, хоч ми їх і бачили вже по сто разів. Але вони настільки чудові, що давно стали улюбленими.

Вчені довели той факт, що вагітним шкідливо дивитися трилери, бойовики і жахи. Пов'язано це з тим, що під час перегляду таких фільмів жінка разом з дитиною відчуває негативні емоції: переживання, стрес, страх. Тому вам варто відгородити себе від перегляду таких фільмів, а також новин та телепередач зі страшними і неприємними сценами.

Дуже корисними, на мій погляд, є навчальні фільми про вагітність і пологи. Ці наукові фільми вам можуть показувати у вашій жіночій консультації, а саме - в школі материнства. Крім цього вам розкажуть, як правильно прикладати дитину до грудей, як правильно доглядати за новонародженим. Такі теми дуже важливі для майбутньої матусі, яка повинна все знати.

Але якщо ви бажаєте самостійно все вивчити, пошукайте такі фільми в інтернеті: «В очікуванні лелеки», «Три періоди пологів», «Бесіди з доктором Комаровським», «Щаслива вагітність». Також на сайтах для батьків можна знайти «Всі етапи вагітності», «Чекаємо дитину», «Вагітність».

Бажаємо вам приємного проведення часу!

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас