Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї подарунків на День захисника Вітчизни

Ідеї подарунків на День захисника Вітчизни
 

Існує такий день, коли чоловікам можна все! Вони приймають поздоровлення і компліменти на свою адресу, отримують подарунки і радісно відзначають свято. Ця важлива подія - 23 лютого, День захисника Вітчизни! Це свято набуло міжнародного значення і важливе у нашому житті так само, як міжнародний жіночий день.


Існує така народна прикмета: який подарунок ви зробите чоловікові на 23 лютого, такої ж відповіді чекайте на 8 березня. Це, звичайно, жарт, але в ньому є частка правди. Тому дбайливі дівчата і жінки заздалегідь готуються до цього дня. Своїм хлопцям і чоловікам вони готують з року в рік подарунки.

Всі люди люблять подарунки, а чоловіки тим більше, адже вони як маленькі діти. Подарунки доречні до будь-якого свята і будь-якій людині, адже кожен заслуговує того, щоб йому зробити щось приємне і від душі.

Якщо ви губитеся в здогадах, що ж подарувати своєму чоловікові, задумайтеся, чого б йому хотілося, що йому потрібно саме зараз? Зазвичай, ще в шкільні роки ми дарували хлопчикам різні дрібнички: то чашки, то брелоки, дрібні сувенірчики, накривали солодкий стіл на перерві, і вони були раді навіть цьому. Але час іде, і хлопчики стали чоловіками, а що можна подарувати чоловікам?

Якщо ваш друг, коханий, чоловік - любитель яскравих вражень і екстриму, подаруйте йому незабутній і вражаючий презент - стрибок з парашутом, екстрим на квадроциклі або просто екстрим-водіння, стрільба з автомата. Якщо ви теж екстремал і не бажаєте позбавити себе задоволення, а разом ви просто солодка парочка, яка любить адреналін, то зробіть презент таким, в якому ви теж будете приймати участь. Це може бути стрибок з парашутом в тандемі, гонка на двох, пейнтбол.

Якщо ваш обранець - романтична натура, замовте заздалегідь столик в ресторані і відзначте цей день удвох. Якщо дозволяє погода, замовте політ на пароплані або повітряній кулі. Привітати романтично можна ще так: прикрасити кімнату коханої людини кульками, листівочки або сердечками. Будьте впевнені, що ваш коханий оцінить ваші старання!

Що стосується економ-класу, то, звичайно ж, можна зробити подарунок і своїми руками. Це може бути светр або шарф, в'язаний власноруч, або ще якась дрібничка. Як відомо, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, так що приготуйте коханому м'ясо чи птицю, і що-небудь на солодке. Адже подарунок подарунком, а їсти хочеться завжди! До того ж, у цей святковий день можна побалувати свого улюбленого Захисника Вітчизни!

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас