Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Врятуйте дитині життя!

Врятуйте дитині життя!
 

Я, Воробей Ольга Анатоліївна, з великою надією і вірою в сердці прошу Вас про допомогу! Подаруйте моїй дитинці шанс на щасливе і здорове дитинство!


25 вересня 2012 року ми з чоловіком вдруге стали батьками, у нас народився чудовий хлопчик Данилко. Синочок з'явився на світ раніше терміну, на 36 тижні вагітності, з вагою 2кг 200г. Після 7 днів перебування в пологовому нас виписали, але через місяць ми знову повернулися в лікарняну палату: у Данічки пішла носом кров. Нас поклали в реанімацію Дитячої обласної лікарні міста Чернігів. У синочка не згорталася кров, була внутрішня кровотеча, дуже піднявся білірубін. В лікарні ми перебували 3 тижні, після чого нас направили в Київ в "Охматдит", де після численних процедур і обстежень поставили діагноз: біліарна атрезія жовчних шляхів.

Під час консультації з лікарем в Институті трансплантології ім. А. Шалімова нам повідомили, що Данічці потрібна пересадка печінки і, судячи з аналізів, я підходжу в якості донора. Операцію планували робити, коли малюку виповниться півроку, то ж ми повернулися додому. Але протягом місяця синочку стало гірше, тому ми поїхали на обстеження в хірургічне відділення Львівської дитячої міської лікарні №2, де з'ясувалося, що в Данічки кіста в воротах печінки і операція у віці до 2 місяців позбавила б необхідності робити пересадку печінки. Але на той час синочку було вже майже 4 місяці, почала прогресувати печінкова недостатність і трансплантація стала неминучою.

Наразі діагнози Данічки такі: біліарний цирроз печінки, кіста в воротах печінки, атрезия жовчних шляхів, печінкова недостатність, коагулопатія.

Оперувати мого хлопчика погодились в бельгійській клініці в місті Сен-Люк. Шанси на успіх операції нам дають дуже високі. Але ціна питання для нашої родини непомірно висока: 116 тисяч 310 євро. А на збір необхідної суми ми маємо лише 1 місяць! При всьому нашому бажанні за такий короткий строк ми не зможемо зібрати такі кошти! Тож я з вертаюся до всіх небайдужих людей з проханням: допоможіть моєму сонечку одужати, адже він ще нічого не бачив у цьому житті, крім розпачу своїх батьків і невимовного болю.

Щиро вдячні Вам за будь-яку участь в житті нашого Данічки!

З повагою, Ольга Воробей.

Всі реквізити для перерахування коштів ви знайдете тут





Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.