Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати доньці на 8 березня

Що подарувати доньці на 8 березня
 

Донька - це маленька принцеса, майбутня жінка і вже зараз маленька леді. Не варто навіть замислюватися, чи потрібен їй подарунок. Відповідь однозначна - звичайно ж, потрібен! Адже маленька леді повинна відчувати себе значущою, потрібною, хоч і маленькою, але жінкою вже зараз!


Діти дуже люблять отримувати подарунки, завжди щиро і з неприкритим захопленням їм радіють! Нам завжди є чому повчитися у дітей: їх безпосередності, щирості і доброті. Але що ж таке подарувати дочці, чим її порадувати або ощасливити? Адже так хочеться піднести корисний подарунок, який буде відповідати її інтересам, розвагам, внутрішньому світу. Добре, якщо цей подарунок зможе приносити користь: розвивати, прикрашати і т.д.

Найменшим можна купити щось таке, в чому вони мають потребу і що їм буде цікаво. Це може бути красивий наряд: шикарне платтячко або нове пальтечко, або щось ультрамодне з одягу. Також відмінний подарунок - це іграшки. Зайдіть в дитячий магазин, і ви тут же розгубитеся від різноманіття всіляких подарунків, іграшок, ляльок.

Якщо вашій донечці два-три рочки, їй можна купити не тільки м'які, а й розвиваючі іграшки. Можливо, вашій принцесі для повного щастя не вистачає іграшкової кухні, або коляски для ляльок, а можливо, їй потрібні лялькові меблі або всілякі аксесуари? Вибір іграшок настільки великий, що батьки можуть просто розгубитися.

Доньці - дошкільниці м'які іграшки вже не цікаві, адже вона доросла стала! Дівчатка в такому віці цікавляться косметикою, намагаючись наслідувати мамі. Цінним подарунком в цьому випадку може стати набір дитячої косметики, заколки, яскрава і гарна біжутерія, красива шкатулка для зберігання власних прикрас або косметичка.

Доньці - школярці можна піднести подарунок, який буде відповідати її інтересам. Якщо вона займається в гуртку, подаруйте їй відмінний тематичний подарунок. Якщо це малювання – то подарунком може стати мольберт, якісний художній набір, хороші фарби та пензлі. Якщо дочка цікавиться ліпленням, подаруйте їй все необхідне: полімерну глину, всілякі приладдя, фарби.

Якщо ваша дитина любить читати, варто підтримувати це прагнення і подарувати ту книгу, яку дівчинка давно хотіла прочитати або ту книгу, яка буде відповідати її інтересам.

Доньці - підлітку завжди важко вибрати подарунок. У цьому віці дівчата дуже примхливі, запальні і вередливі. Зверніть свою увагу на модний одяг, але не купуйте самі. Дайте право вибору своїй доньці. Цікавим подарунком будуть також аксесуари: сумочка модної цікавої моделі, щось із косметики, флакончик її улюбленої туалетної води.

Якщо дочка захоплюється фотографією, можна подарувати їй фотоапарат або майстер-клас з фотографії. Такий подарунок дуже заохотить її хобі. Якщо вона захоплюється скрапбукінгом, купіть їй все необхідне для цього заняття.

Красиво прикрасьте свій подарунок. Святкова упаковка завжди привертала увагу і виглядала дуже симпатично. В будь-якому віці доньці цікаво зірвати папір, відкрити коробку і освітити все навколо своєю променистою усмішкою! А це - найкраща подяка!

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас