Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Маленькій дівчинці потрібна наша допомога!

Маленькій дівчинці потрібна наша допомога!
 

Добрий день! Мене звуть Ольга.

Звертаюся до Вас з проханням, допоможіть, будь ласка, врятувати життя і зір маленькій дівчинці (моїй сестричці), їй всього 1,5 рочки. Звуть її Ірочка Лановенко, вона з м. Ніжин. Батьки Ірочки інваліди 1 групи по зору (вони повністю сліпі). З 6 місяців Ірочка бореться за своє життя і за шанс бачити маму і тата, бачити сонечко і цей прекрасний світ.


Ірочка пройшла 6 курсів хіміотерапії, 27 сеансів радіотерапії, не рахуючи кріо, лазеро і т.д.

Маленькій 1,5 рочки, а вона не бачила ще дитинства, щасливого дитинства, тільки лікарні, переїзди, люди в халатах, бокси .. Скільки болю і страху пережила Ірочка, страшно уявити. Ірочка рік лікувалася в Ізраїлі, в клініці Хадасса, Єрусалим, але в лютому вони сказали, що більше допомогти не можуть. Ви не уявляєте який це шок - для батьків почути "Вашій дитині більше ми не допоможемо, у вас є максимум 3 тижні. Треба видаляти око". Мамі Ірочки (моїй тітці) в дитинстві видалили око в м. Одеса, Інститут Філатова, після цього вона втратила зір і на другому оці. Вона пам'ятає, як виглядає наш світ, як виглядає сонце, як виглядають дерева. Це було дуже страшно йти крок за кроком в "світ темряви", розуміючи яке все красиве навколо. Для батьків Ірочки шок - почути і усвідомити, що таке ж може статися і з їхньою донечкою, адже батьки не по-чутці знають, як це страшно і важко.

Шанс на порятунок життя і зір дитини дала Швейцарська клініка «Hôpital Ophtalmique Jules-Gonin» Лозанна. З 14 лютого Ірочка проходить там лікування. У неї є вже позитивні результати. Але для повноцінного лікування нам необхідно зібрати суму 35 000 доларів США на лікування Іринки.

Телеканал 1 +1 неодноразово показував сюжети про Іринці, телеканал Україна, ТНТ, СТБ допомагали нам зібрати кошти на річне лікування в Ізраїлі - тільки завдяки всім жителям України це стало реально і Ірочка досі жива і бачить.

Заздалегідь Вам вдячні за будь-яку допомогу!

к.т. 050-452-72-92 Ольга (сестра Ірочки) Дніпропетровськ

к.т. 067-460-00-43 Катерина (Хресна Ірочки) Київ

к.т. +380682372537 - Тато Ірочки, Лановенко Олександр Сергійович, Ніжин

+380681193605 - Тато Ірочки, Лановенко Олександр Сергійович, Ніжин

Група вКонтакті: http://vk.com/club36640454

http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=8&id=2042


1

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.