Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Стильні деталі у вітальні

Стильні деталі у вітальні
 

Вітальня - це найгостинніша кімната в будинку. Звісно, вона повинна бути чистою, красивою і багатофункціональною. Там ви не тільки збираєте гостей, але і можете просто прилягти на диванчику біля телевізора, почитати книгу або погортати журнал. У цій кімнаті має бути достатньо місця, щоб можна було з дитиною пограти, і розмістити досить велику кількість гостей.


З величезним вибором існуючих стилів інтер'єру дуже легко розгубитися. Але тут потрібно покладатися на свій смак і уподобання. Адже саме він все вирішує: які у вітальні будуть шпалери, штори, меблі. Багато людей замислюються про те, чим ще можна прикрасити цю кімнату. Є багато різних інтер'єрних штучок, які дуже мило виглядають на поличках, на тумбочках і підвіконнях.

Приміром, розкішні рамки для ваших сімейних фотографій відмінним чином впишуться як в класичний, так і в сучасний інтер'єр. З таких рамочок можна зробити цілу фотовиставку. Зазвичай фоторамки виставляють на видне місце. Ваші гості зможуть бачити вас у сімейному колі, на літньому відпочинку.

Стильними деталями в інтер'єрі також вважаються інтер'єрні літери, які все більше набирають популярності. Їх розміщувати можна де завгодно і як завгодно. Їх можна виготовити самому з картону або гіпсу, а можна замовити у професіонала. Вони здатні урізноманітнити обстановку, додати інтер'єру оригінальності.

Звичайно ж, на дивані незамінним атрибутом вважаються стильні, м'які і зручні диванні подушки. Вони можуть поєднуватися зі шторами за своїм кольором і матеріалом. Цікава ідея, коли таких подушок багато, вони різні за розміром і кольором. А великий килим у вітальні можна замінити маленькими круглими килимками. Вони створюють затишок і дуже зручні. Їх можна розмістити в хаотичному порядку на свій смак.

Велике значення в цій кімнаті грає освітлення. Крім основного джерела світла можна додати світильники. Вони бувають найрізноманітнішими. Можете підібрати стильний або незвичайний світильник, торшер, який чудово впишеться у ваш інтер'єр.

Стіна теж може привернути увагу гостей. Там може бути розміщено панно або гарна картина. Можете розмістити на стіні свої фотографії в незвичайному порядку або повісити на стіну картину, вишиту власноруч. Також стіну можуть прикрашати спеціальні вінілові наклейки. Але тільки варто враховувати той факт, що стіна повинна бути неналяпистою.

Загалом, нескладно продумати деталі у вітальні, які порадують око, а також додадуть кімнаті оригінальності та вишуканості. А якщо ще ви щось зробите своїми руками, це буде удвічі красивіше.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас