Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як провести травневі та великодні свята

Як провести травневі та великодні свята
 

У цьому році нам дійсно пощастило з датою Великодня. Це свято припадає на 5 травня і поєднується з травневими святами, через що у багатьох з нас буде майже цілий тиждень вихідних. І тут же виникає питання - як використовувати всі ці вихідні, щоб відпочити по повній програмі? Ми рекомендуємо вам відправитися в подорож з сім'єю або друзями, а в яку саме - вибирайте самі.


Така кількість вихідних поспіль - дуже рідкісне явище, якщо не вважати відпустку. Тому краще всього використовувати їх для поїздки, в яку у вас не було можливості відправитися через роботу. На шашлики можна з'їздити і в будь-які інші вихідні, а от по-справжньому відпочити ви зможете, лише вирвавшись на кілька днів з міської суєти і провівши час з близькими людьми.

Звичайно, класикою на великодні свята залишається відвідування святих місць. У будь-якому краю нашої країни ви знайдете такі місця - монастирі, лаври, старі церкви. Наприклад, це можуть бути Почаївська або Святогірська Лавра, Густинський або Климентівський монастир. У мережі Інтернет ви без зусиль знайдете путівник по святих місцях України і зможете дізнатися все про те місце, куди давно хотіли поїхати. Почитайте відгуки, дізнайтеся, як добратися, де розміститися, скільки грошей вам буде потрібно... і вирушайте у подорож.

Не менш цікавою та захоплюючою буде поїздка на Західну Україну. Саме в цьому регіоні найкраще збереглися наші народні традиції, на які ви зможете не тільки подивитися, але і взяти участь в них. У західних селах такі великі свята, як Великдень чи Різдво, святкуються з величезним розмахом - повірте, вам не доведеться нудьгувати. Крім того, як правило, кухня в таких місцях недорога і дуже смачна!

Любителям подорожувати по інших країнах теж буде цікаво на Великдень. Виберіть будь-яку православну країну (наприклад, це може бути Греція) і вирушайте туди подивитися, як великодні свята відзначаються там. Адже хоч і свято одне, та все ж народи і культури все одно відрізняються.

І, звичайно ж, не варто забувати дорогих нам людей. Кілька вихідних поспіль - відмінний привід відвідати друзів або родичів, що живуть в іншому місті. Ви можете провести свята у них або відправитися всі разом в подорож.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас