Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо одяг для майбутніх мам на літо

Вибираємо одяг для майбутніх мам на літо
 

Вагітність - це дивний період. У цей час кожна мама хоче показати всьому світу свою радість і поділитися нею. Дуже багато людей кажуть, що під час вагітності жінка «світиться» від радості і виглядає якось незвичайно красиво. Тим не менш, в якому б положенні не була жінка, вона завжди хоче виглядати стильно. Зараз на вулиці літо, і важливо знати, що краще одягати в цей сезон майбутній мамі.


Найголовніше, що повинно бути в гардеробі вагітної жінки - це легкі сарафани та сукні. В області живота не повинно бути зайвих деталей. Найкраще, щоб це був крій із завищеною талією. У цьому випадку вам не тільки нічого не буде тиснути і заважати, такий одяг не буде обмежувати вас в розмірі.

Не потрібно соромитися глибоких вирізів, адже ви залишаєтеся жінкою. Тим більше, що під час вагітності, таким вирізом буде що підкреслити. Але й не забувайте про вечірню прохолоду, підбирайте собі під такі сарафани кофту або блузу з довгим рукавом вільного крою.

Так само не варто недооцінювати туніки. Вони дуже зручні в носінні і не утрудняють руху. Скомбінуйте туніку з легінсами або еластичними шортами.

Дуже зручними і стильними є літні лляні брюки. У них ви не тільки не «запаритеся», а й практично не будете відчувати їх на собі. Льон - відмінна легка тканина, дихаюча і на 100% натуральна.

На останніх місяцях вагітності животик стає важким, тому можна задуматися про покупку комбінезона. Такий варіант для вагітних дуже зручний тим, що він підтримує живіт. У комбінації з комбінезоном або брюками носіть майки та футболки, які добре тягнуться.

Найважливіше у виборі одягу - це комфорт. Крім льону, можна вибирати одяг з бавовни та шифону. Ці тканини добре пропускають повітря і не затримують вологу. Так само підійде сатин або шовк. Обов'язково звертайте увагу на те, щоб тканина була приємною до тіла.

Враховуючи те, що вагітність - це чудовий, радісний період, вибирайте одяг яскравих кольорів. У вас завжди має бути піднесений настрій, а світлі і яскраві кольори сприяють цьому. Підбирайте собі як однотонний одяг, так і з різними принтами. Поєднуйте їх, як завгодно. Головне, щоб ваш наряд відповідав вашому настрою.

Пам'ятайте, що ви досить швидко будете змінюватися в розмірі. Тому не варто повністю міняти гардероб. Купуйте по парі різновидів кожної одежинки і комбінуйте їх. Доповнюйте свій образ біжутерією та аксесуарами. Насолоджуйтесь своєю вагітністю!

Автор: Козирькова Олена

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас