Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати правильний колір штор

Як вибрати правильний колір штор
 

Сучасні магазини пропонують нам величезний вибір штор самих різних моделей, кольорів і фактур. З одного боку, це добре, адже в цьому розмаїтті кожен зможе знайти собі штори, які ідеально впишуться в інтер'єр кімнати. З іншого ж боку, якщо з моделлю штор визначитися нескладно, то вибір їх кольору і малюнку стає справжньою проблемою. Наші поради допоможуть вам не розгубитися у величезному виборі штор і вибрати саме ті, які ідеально підкреслять інтер'єр і привнесуть до нього родзинку.

Штори теплих тонів

Якщо ви хочете зробити свій інтер'єр затишним і по-справжньому домашнім, вам підійде стиль кантрі або прованс. А штори в такому випадку краще вибирати теплих відтінків: червоних, помаранчевих, жовтих. Добре, якщо і тюль буде не білою, а світлою, але в тих же тонах. Сонце, проходячи через таку тюль, буде створювати затишне жовтувате світло в кімнаті, а взимку це світло подарує відчуття тепла і комфорту, і буде ідеально поєднуватися з каміном або запаленими свічками.

Яскраві штори

Штори яскравих, сміливих кольорів стануть ідеальним доповненням до простого, мінімалістичного інтер'єру. Якщо у вас стіни пофарбовані в білий або один зі світлих пастельних відтінків, штори насиченого кольору привнесуть родзинку в інерьер і порставлять кольорові акценти. Так, з білими стінами і темними дерев'яними меблями дуже вишукано виглядатимуть штори глибокого бордового або іншого насиченого кольору.

Штори з орнаментом

Штори з малюнком також краще вибирати для стриманого, вишуканого інтер'єру. Вони розбавлять монотонний колір стін і привнесуть родзинку в стиль кімнати. Для бежевих стін найкраще підійдуть штори більш насичених кольорів: коричневі, помаранчеві, жовті. Малюнок у такому випадку краще брати вертикальний. Якщо ж ви хочете оживити інтер'єр, зверніть увагу на складні малюнки - вони зроблять кімнату не такою нудною.

Також при виборі штор можна звернутися за допомогою фахівця - дизайнера, який врахує ваші побажання і допоможе зробити правильний вибір.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас