Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Фото, які обов´язково повинні бути у вашому весільному альбомі

Фото, які обов´язково повинні бути у вашому весільному альбомі
 

Висяча весільна сукня

Перш, ніж наречена її одягне, сфотографуйте її весільну сукню, яка красиво висить на тремпелі. На цьому фото може бути і наречена, яка заглядається на своє вбрання.

Мама, яка допомагає нареченій одягти сукню

Звичайно, з весілля у вас залишиться чимало сімейних портретів, але не всі з них будуть настільки ж сентиментальними. Тільки уявіть собі, з якою гордістю мама буде дивитися на це фото, згадуючи, як видавала заміж свою улюблену дочку.

Папа, що передає наречену нареченому після викупу

Як правило, в цей момент папи стають м'якими і чуттєвими. Сфотографуйте тата, який обіймає нареченого, передаючи свою «маленьку дівчинку» в його надійні руки.

Наречений в очікуванні нареченої

Перший погляд нареченого, який побачив наречену, незабутній. Постарайтеся зловити цей момент, і ви отримаєте дуже красиве сентиментальне фото.

Поцілунок нареченого і нареченої

Перший поцілунок молодих - це один з найбільш солодких моментів весілля. Така фотографія обов’язково повинна бути в кожному весільному альбомі!

Молодята відразу після церемонії

У цей момент ви по-справжньому щасливі і не можете приховати своїх емоцій. Нехай ваш фотограф обов'язково відобразить цей момент! А особливо красиво вийде, якщо в цей момент вас будуть обсипати яскравими конфеті або пелюстками троянд.

Друзі та родичі кажуть тости

Будь ці тости сумними чи веселими, це - відмінний момент для фотознімку. При чому, фотографувати потрібно не тільки того, хто виголошує тост, але і реакцію нареченого і нареченої. Тости - відмінна можливість зробити ще один незабутній весільний знімок.

Перший танець молодят

Фотографія скаже більше, ніж навіть тисяча слів. Дивлячись на фото свого першого танцю, ви будете реагувати на нього так само, як якби почули цю пісню по радіо.

Танець нареченої з батьком, нареченого з мамою

Під час танцю нареченої з батьком у вас буде купа можливостей зробити по-справжньому сентиментальне фото тата і доньки. Те ж стосується і танцю нареченого зі своєю мамою.

Наречений і наречена залишають вечірку

Ще одне фото перед тим, як свято закінчиться. Нехай вас сфотографують, як ви йдете з ресторану коридором з людей з бенгальськими вогнями. А якщо в цьому коридорі ви ще й поцілуєтеся, вийде по-справжньому романтичний знімок для вашого альбому!

Звісно, якість ваших весільних фотографій значною мірою залежатиме від професіоналізму найнятого фотографа. Щоби ваші знімки були красивими, романтичними, емоційними, чуттєвими, рекомендуємо звернутися до весільного фотографа у Львові Лілії Ольхової. На сайті olhova.lviv.ua ви зможете переглянути її портфоліо і впевнитися, що кожен ваш знімок нестиме прекрасну пам'ять про найщасливіший день у вашому житті. 

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас