Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як створити затишок у спальні

Як створити затишок у спальні
 

Вигляд вашої спальні створює вам настрій на цілий день. А щоб настрій не був похмурим і пригніченим, в кімнаті має бути красиво і затишно. Адже спальна кімната для людини - це місце, де вона спить, відпочиває, набирає сил на наступний день. У цій кімнаті має бути не обов'язково дорогий, але якісний і красивий ремонт.


Замислюючись про ідеальний інтер'єр спальні, ви повинні знати, що в ньому мають гармонічно поєднуватися: меблі з різними дрібними деталями, стильний дизайн стелі та стін, підлогового покриття. Кожна з цих складових створює затишок, комфорт, розслаблюючу атмосферу в спальні.

Оригінальності спальній кімнаті можна додати за допомогою незвичайної люстри, фальш-каміну, дизайнерського торшера, яскравої стелі з гіпсокартону або красивих матових або глянцевих натяжних стель. Також варто звернути увагу на дрібні деталі декору: статуетки, рамочки для фотографій, подушки, постільну білизну. Все це повинно гармонійно вписуватися і доповнювати інтер’єр кімнати.

Фотографії можна розмістити в рамочки, а можна на стіні зробити фотоколаж. Особливо добре будуть виглядати ваші сімейні фотографії, де є ви і ваші діти. Великої популярності зараз також набирають фото на полотні і вінілові наклейки. Купіть м'які подушки, розмістіть їх в хаотичному порядку на ліжку. Колір наволочок повинен гармонійно поєднуватися з кольором тюлі або штор.

Для створення теплої домашньої обстановки, вибирайте штори пастельних тонів і натуральних відтінків: червоний, оранжевий, жовтий, бежевий, коричневий, зелений. Тюль також краще брати не білосніжну, а більш теплого відтінку (жовтуватого, помаранчевого, персикового). Таким чином, світло у вашій спальні буде не яскравим білим, а приглушеним жовтим, що також зробить кімнату затишнішою.

Взагалі, подушки і пуфи створюють відчуття комфорту в кімнаті. Якщо це - дитяча спальна кімната, подбайте про те, щоб там були м'які іграшки. Постеліть на підлогу пухнастий, м'який килимок, на який будуть ступати крихітні ніжки вашого малюка. Не обов'язково він повинен бути великим і дорогим. Можна зробити доріжку і своїми руками - зараз в Інтернеті можна знайти багато ідей для самих різних саморобних килимків.

Ви повинні пам'ятати, що затишок в спальні створюється вашими руками, і тільки від вас залежить, якою буде атмосфера у вашій кімнаті.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас