Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Взуття для вагітних жінок і молодих матусь

Взуття для вагітних жінок і молодих матусь

Вагітність самий прекрасний час, відчуття нового життя у тебе під сердцем хвилює і зачаровує. Період вагітності цікавий час для кожної жінки. Якщо прибрати усі недоліки - токсикоз, запаморочення і постійне бажання відпочити вагітність чудові хвилини життя для кожної жінки. Усі навколо піклуються про тебе і твого майбутнього малюка. Поступово твоє тіло змінюється і вже звичні речі стають малі. Точно так відбувається і з взуттям. Незвичайним чином твої ніжки збільшуються в обсязі, це відбувається через набряклості. Давайте розглянемо кілька основних правил при виборі взуття в період вагітності.


Основне і головне правило - відмова від високих каблуків. Взуття на високих підборах любов кожної жінки, але ця любов не повинна нашкодити Вам і малюкові. Носіння каблуків у відповідальний період може несприятливо позначитися на Вашому здоров'ї. Особливі гормони, які виробляє організм в період вагітності, розслаблює зв'язки і робить ніжки більш розслабленими. До того ж малюк росте і набирає вагу, що в свою чергу дає навантаження на хребет. Для урочистого випадку вагітна жінка може вибрати взуття на невеликому (3-4см) стійкому каблуці. Відмінно буде виглядати взуття на невеликій танкетці.



У літній час балетки, сандалі, шльопанці або літні чоботи може підібрати будь-яка жінка в положенні. Балетки найкращий варіант весняного взуття. Купуючи балетки, зверніть увагу на матеріал виготовлення. Перфорована шкіра найкращий матеріал виробу. У шкіряних балетках буде зручно і практично, як говоритися, ноги буде дихати. Купити сандалії краще без застібок у вигляді ременя, це доставить незручність при їх надяганні. Влітку вагітна жінка, та й всі жінки вважають за краще в'єтнамки або шльопанці. Сама практична і зручне взуття робить період вагітності приємним проведенням часу.



У демісезонний та зимовий період вибирайте взуття без замків. Краще вибрати короткі черевики або чоботи, які просто натягаються на гомілку. Звертайте увагу на протектор підошви. Ідеальним варіантом вважається взуття на гумовій або поліуретановій підошві з високим протектором. Не дарма всі автомобілісти перевзувають своїх залізних коней у гуму з великим протектором. Взуття на протекторі має хороше зчеплення з дорогою, що дуже важливо для вагітної жінки в період слизької зими. У осінній чи зимовий час, вибір взуття набагато складніший. Для осені можна купити чоботи з широкою халявкою. Такі моделі не будуть здавлювати гомілку і кров буде нормально циркулювати. Також стильно виглядають високі кросівки. Вони чудово підходять до спортивної одежі в якій так зручно в період вагітності.



В інтернет-магазині Взуттєвий Пассаж представлене взуття на низькому ходу для модних і стильних матусь.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас