Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати колезі

Що подарувати колезі
 

Робота займає значну частину нашого життя. Подумайте самі, нехай ми спимо 8 годин, залишається 16, з яких 8 годин - робочий час. Плюс година на обід, плюс час на дорогу, і виходить, що в оточенні сім'ї ми проводимо в кращому випадку години, і то якщо немає ніяких справ.


Тому атмосфера в колективі вкрай важлива. Вона впливає не тільки на загальний настрій протягом дня, але і на працездатність співробітників в цілому. Коли в колективі здорова атмосфера, тоді і працюється легше, і хочеться розвиватися і досягати нових цілей.

Так, для підтримки доброзичливого настрою у колективі, необхідно пам'ятати і виділяти всі важливі події в житті кожного співробітника, будь то день народження, день весілля, народження дитини чи вдало закінчений проект .

І тут виникає питання: а що подарувати? І практично відразу приходить відповідь: напевно, краще конвертик з грошима. На жаль, таким подарунком ви не здивуєте вашого колегу, та й навряд чи сильно порадуєте. Краще дарувати подарунки , які залишаться надовго, підкреслять особливе ставлення колективу і подарують заряд гарного настрою.

Вибір подарунка залежить від події і захоплень вашого колеги. Наприклад, на день народження екстремалу можна подарувати сертифікат на стрибок з парашутом або на катання на квадроциклах.

Якщо людина довго працювала над важливим проектом або мова йде про ювілей у компанії, тоді відмінним варіантом подарунка стане абонемент в спортзал, курс масажу або поїздка на вихідні. Такий подарунок допоможе людині відпочити, освіжитися і з новими силами та натхненням приступити до нових проектів.

Ваш співробітник недавно одружився? Подаруйте йому набір для пікніка, щоб вони з другою половинкою могли насолоджуватися відпочинком на природі, або кошик фруктів з пляшкою хорошого вина (шампанського).

Якщо ж мова йде про загальні, професійні чи календарні свята, тоді краще відмовитися від індивідуальних подарунків, щоб нікому не стало прикро. Гарними подарунками стануть красиві записники, чашки з іменним гравіруванням або представницькі ручки.

Звичайно, вибір подарунка залежить від відносин у колективі, але навіть якщо у вас на роботі прекрасний дружний відділ, не варто переходити межу і дарувати занадто особисті подарунки, тому що це може бути неправильно сприйнято як самим винуватцем торжества, так і іншими колегами.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас