Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості поробки з дітьми на 23 лютого

Прості поробки з дітьми на 23 лютого
 

Що може бути дорожче за подарунок, зроблений своїми руками, особливо якщо мова йде про трохи незграбну поробку, створену маленькими ручками власного чада? Це настільки мило, що більшість батьків зберігають такі речі до старості.



Звичайно, у садочках вихователі займаються з дітьми, і виготовлення виробів на 23 лютого є обов'язковою частиною програми кожного дитячого виховного закладу, але ж у цьому випадку ваш тато отримає такий самий подарунок, як і всі інші, а він же у вас особливий і заслуговує особливого подарунка!

Ось в очікуванні чудового свята Дня Захисника Вітчизни хочемо поділитися з вами простими ідеями поробок , які ми можете зробити разом з дитиною, щоб привітати свого улюбленого татуся, дідусів і брата – загалом, всіх представників сильної статі у вашій родині.

Паперова краватка

поробки з дитиною на 23 лютого

На роботу тато повинен ходити в діловому костюмі, щоб йому там добре платили , а підкреслити всю його серйозність допоможе паперова краватка від вашого малюка.

Закладка з фотографією

поробки з дитиною на 23 лютого

Ваш татко обожнює читати? Тоді зробіть разом з малюком закладку з фотографією. Для цього візьміть широку стрічку або виріжте з картону довгастий прямокутник і просто дайте малюку приклеїти сою фотографію на основу.

Панно з відбитком руки

поробки з дитиною на 23 лютого

В якості основи можна взяти полотно або щільний картон. Запропонуйте малюкові розмалювати фон, як йому хочеться. Коли фон підсохне, нехай дитина вибере колір, занурить в нього свої ручки і поставить відбитки. Далі таку картину можна покрити лаком або обрамити і вставити скло. І не забудьте на зворотному боці написати дату.

Дерев'яний літачок

поробки з дитиною на 23 лютого

Для такого літачка вам знадобиться проста дерев'яна прищіпка і пара паличок для морозива. Зовсім маленькі можуть приклеїти тільки два крила – зверху і знизу, а більш старша дитина може спробувати змайструвати і хвостик.

Листівка

поробки з дитиною на 23 лютого

Ну і, звичайно, куди ж без вітальної листівки? Пошукайте разом з малюком в інтернеті прості варіанти, які сподобаються йому, і допоможіть зробити красиву листівочку своїми руками для улюбленого татуся.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас