Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати коханій на 8 березня?

Що подарувати коханій на 8 березня?
 

Наближається прекрасне свято весни та краси, День усіх жінок – 8 березня. За традицією, цього дня усі чоловіки стають особливо галантними і уважними до прекрасної половини, роблять вчинки, на які вже 9 березня дехто з них не здатний, наприклад: поступаються місцем в громадському транспорті, готують борщ, прибирають в домі…;) Це все, звісно, перебільшення, ми не хочемо сказати, що чоловіки стають уважними до жінок лише в Міжнародний жіночий День, але те, що кожен чоловік старається цього Дня зробити приємне для жінки – однозначно.



Часто мужчинам не вистачає фантазії: що б такого особливого зробити, придумати, подарувати, щоб жінка була справді задоволена, щаслива і на довго запам’ятала цей День? Адже коробка цукерок і вишнева троянда – це, звісно, також дуже приємно, але інколи хочеться виділитись більш оригінальною ідеєю подарунка.

Популярні презенти до Дня 8 березня, які ніколи не стануть банальними – дарунки, що стосуються догляду за собою. Нехай жінка відчує себе особливо красивою в такий День! Сюди можна віднести сертифікат у салон краси, де жінка може пройти приємні процедури, зробити зачіску, манікюр, розслабитись у лазні і т. ін. Для тих жінок, які займаються спортом, люблять тримати своє тіло у формі, приємною несподіванкою стане абонемент на фітнес, йогу, шейпінг, на відвідування басейну … Перед вибором такого подарунку бажано заздалегідь ненав’язливо поговорити з коханою про її уподобання в таких речах, але так, щоб вона не здогадалася про сюрприз, який Ви готуєте.

Якщо ж Ви бажаєте зробити жіночий День особливо пам’ятним – можна організувати святкову подорож. Адже це завжди цікаво і захоплююче, а ще – нагода провести день разом. Вибір місця дуже великий, багато чого залежить від Ваших фінансових можливостей. Але, повірте, навіть імпровізована екскурсія в цікаве місто Вашого регіону, якщо Ви відповідально підготуєтесь (заздалегідь продумаєте маршрут подорожі, цікаві місця, варті уваги, назбираєте інформацію про них, зарезервуєте столик в затишному кафе на кінець екскурсії) – може стати незабутньою подією, яка надовго залишить теплі спогади у Ваших серцях. Тим більше, жінка обов’язково оцінить Ваші старання, те як Ви ретельно все підготували, продумали, організували. Якщо ж якісь обставини не дозволяють поїхати з міста, альтернативою може стати подорож Вашим рідним містом, адже інколи виявляється, що ми зовсім не знаємо історії багатьох цікавих пам’яток міста, в якому вже живемо 100 років, просто не було нагоди поцікавитися, не знаходили часу. А тут, – такий сюрприз – коханий проведе найромантичнішими, найбільш знаковими місцями, розповість цікаві факти про них!

Головне – для жінки дуже важлива, власне, Ваша увага, вона оцінить будь-який подарунок, приготований з любов’ю. Тож вперед, підключайте фантазію і серце!

Автор: Марта Павлюк
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас