Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості ідеї листівок з дітьми на 8 березня

Прості ідеї листівок з дітьми на 8 березня
 

8 березня – день ніжності і любові, турботи і ласки, радості і щастя, всього того, чим, не втомлюючись, наповнюють цей світ наші дорогі мами, бабусі та сестри. Як же віддячити улюбленим нашим жінкам в цей прекрасний день? Найкращий подарунок – це подарунок зроблений своїми руками, особливо коли мова йде про маленькі ручки малюка. Пропонуємо вашій увазі прості ідеї листівок на 8 березня, які кожен малюк зможе зробити зі старшою сестрою, татом чи бабусею для мами, чи з мамою для бабусі.

Малюємо пальчиками

листівки на 8 березня з дитиною

Маленькі дітки просто обожнюють малювати пальчиками, так чому б не підказати дитині, що таким нескладним способом вона може намалювати прекрасну листівку для матусі?

Листівки з кружечків

листівки на 8 березня з дитиною

Що може бути простіше, ніж вирізати коло з паперу? З цим завданням впорається кожна дитина. І нехай у неї це вийде трохи нерівно. Проте з таких простих фігур, як кружечки, можна зробити ось такі милі листівочки.

Листівки з формочок під кекси

листівки на 8 березня з дитиною

Дуже оригінально і цікаво буде виглядати листівка з формочок під кекси, в центр яких можна приклеїти ґудзики або власні фотографії.

Чашечка з квітами

листівки на 8 березня з дитиною

Це завдання більш складне і підійде для трохи старших дітлахів, але за допомогою дорослого помічника обов'язково все вийде. Намалюйте на папері чашку і візерунок на ній, а малюк нехай постарається вирізати її самостійно, зробить квіточки і акуратно все склеїть.

Листівка з квітами

листівки на 8 березня з дитиною

Для такої листівки вам знадобиться основа паростків селери і яскраві фарби. Обріжте 7-10 см селери біля основи і міцно перев'яжіть мотузкою. Тепер вмочаємо готовий штамп у фарбу і видруковуємо красиві квіточки на листівці. Будь-яка дитина буде в захваті від такого!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ідеї до Дня 8 березня, або влаштуємо свято для мами!

Свято усіх Жінок вже буквально на носі! Терміново треба визначатися з подарунком. Ідей багато, але вони якось хаотично розкидані в голові, на чому ж зупинитися? Пропонуємо декілька порад, як перетворити День коханої дружини на справжнє свято, яке вона довго пам’ятатиме.

Що подарувати коханій на 8 березня?

Наближається прекрасне свято весни та краси, День усіх жінок – 8 березня. За традицією, цього дня усі чоловіки стають особливо галантними і уважними до прекрасної половини, роблять вчинки, на які вже 9 березня дехто з них не здатний, наприклад: поступаються місцем в громадському транспорті, готують борщ, прибирають в домі…;) Це все, звісно, перебільшення, ми не хочемо сказати, що чоловіки стають уважними до жінок лише в Міжнародний жіночий День, але те, що кожен чоловік старається цього Дня зробити приємне для жінки – однозначно.