Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі подарунки для мами на 8 березня

Найкращі подарунки для мами на 8 березня
 

Нашим мамам як завжди нічого не треба, аби діти були здорові і щасливі, але як же хочеться порадувати кохану матусю, особливо в цей чудовий весняний день! Ми запропонуємо вам кілька хороших ідей для подарунків мамі на 8 березня, які неодмінно їй сподобаються.



Мультиварка. Нехай говорять, що дарувати всіляке кухонне приладдя жінкам на 8 березня – це моветон , але жодна домогосподарка не відмовиться від такого помічника, як мультиварка . Вона значно полегшить щоденну працю на кухні, та й допоможе заощадити час для себе.

Ванночка для ніг. Після важкого дня ноги буквально гудуть. Найкращий спосіб позбутися від тяжкості в ногах – попарити ніжки в теплій ванні з сіллю. Порадуйте маму ванночкою для ніг, і ви зможете бачити усмішку на її обличчі кожен вечір.

Банний халат. О, як приємно ввечері розслабитися, купатися у ванній або прийняти душ, а потім укутатися в м'який теплий халатик і насолодитися чашечкою чаю. Справжній м'який банний халат – те, що повинно бути в арсеналі у кожної жінки для повноцінного відпочинку.

Сертифікат на спа-процедури. Бути мамою – це нелегка робота, до того ж, як кажуть «без зарплати і вихідних». Так подаруйте вашій мамі хоча б один повноцінний вихідний, приємно доповнити який допоможуть розслаблюючі спа-процедури в салоні.

Прикраси та аксесуари. Наші мами, без сумніву, гідні найдорожчих діамантів. Ось тільки їм завжди важливіше купити дитині чергову іграшку, а діаманти зовсім не потрібні. Побалуйте свою матусю красивою прикрасою або аксесуаром, який підкреслить всю її ніжність і красу.

Любіть і цінуйте своїх дорогих мам. З наступаючим 8 березня!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас