Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Перший день народження дитини: поради батькам

Перший день народження дитини: поради батькам
 

Вашій крихітці скоро виповнюється перший рік? Чудово! Це означає, що у вас вже позаду кольки в животі, перші зубки, невпевнені кроки, невиразне «ма-ма» і безліч інших речей. Кажуть, перший рік життя найважчий, так що вам вже точно є чим пишатися і що відсвяткувати.



По-перше, який день народження без торту? Тим більше, що сьогодні торти – це не просто смачно, але і шалено красиво. Ви зможете замовити справжній витвір мистецтва з улюбленими мультгероями або персонажами малюка і будь-яким смаковим наповненням.

По-друге, прикраси. Щоб у малюка з самого ранку був піднесений настрій, прикрасьте його кімнату повітряними кульками або помпонами з гофрованого паперу. Таке перетворення звичної кімнати неодмінно порадує винуватця торжества.

По-третє, розваги. Ви й самі знаєте, наскільки швидко втомлюється ваш малюк, тому планувати щось грандіозне з великою кількістю гостей не варто. Цей день краще відсвяткувати в колі вашої маленької сім'ї. Рушайте в парк, в розважальний центр з іграми та атракціонами для зовсім маленьких дітей або влаштуйте собі веселу сімейну фотосесію.

Раз вже заговорили про фотографії, то закарбувати цю дату потрібно обов'язково, адже сам малюк навряд чи запам'ятає цей день, а так – буде що показати, коли він подорослішає.

І остання, але не менш важлива частина свята – вручення подарунка. У цьому віці дитину обов'язково порадує конячка-гойдалка, триколісний велосипед з ручкою або машинка-каталка, різноманітні яскраві іграшки, що видають різні звуки, дитяча гойдалка або розкладний будиночок-намет. Також можна відправитися в магазин разом з малюком і запропонувати йому вибрати подарунок самостійно.

І не забувайте, що, в першу чергу, це – свято вашого маленького дива, тому постарайтеся, щоб цей день приніс крихітці якомога більше радості і веселощів.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас