Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати батькам на річницю весілля

Що подарувати батькам на річницю весілля
 

Вибір подарунка на річницю весілля – справа непроста. А якщо це – ще й подарунок вашим батька, та ще й річниця серйозна... Тут вже точно можна розгубитися. Адже ми ж хочемо, щоб подарунок був настільки ж серйозним, як і день, який вони відзначають, і оригінальним, романтичним, щоб надовго запам'ятався. Ми хочемо, щоб цей подарунок по-справжньому порадував батьків. Так що ж такого можна подарувати їм на річницю весілля?

Ідеї подарунків батькам на річницю весілля

1. Квитки на концерт, в театр. Вартість такого подарунка може сильно варіюватися залежно від обраного заходу. Тобто, тут ви можете вибрати подарунок, який вам по кишені, і врахувати смаки батьків. Наші батьки завжди у всьому собі відмовляють і не так часто ходять в театри, ресторани та інші розважальні заклади. А тепер у них буде можливість приємно і романтично провести час разом, відпочити, насолодитися товариством одне одного і прекрасною виставою.

2. Подарунковий сертифікат на подорож. Як часто у ваших батьків є можливість кудись поїхати відпочити? Як правило – раз на рік , в сезон відпустки. І то, користується цією відпусткою для відпочинку далеко не кожен. Подарувавши такий сертифікат, ви дасте можливість своїм батькам вибрати дату і місце відпустки, і відпочити, не замислюючись про кількість наявних грошей. Вони можуть повторити свою весільну подорож або вибрати новий мальовничий куточок, де чудово проведуть час разом.

3. Альбом з їхніми старими фото. Це можуть бути їхні весільні фото або просто добірка з красивих старих плівкових фотографій, які можна відцифрувати, роздрукувати і вставити в новий альбом. Це буде прекрасна пам'ять про найкрасивіші і найяскравіші моменти в їхньому житті. Замість альбому також можна замовити для батьків картину або роздрукувати їхнє велике фото на полотні. Якщо ваші батьки енергійні і відкриті до нового – замовте їм фотосесію на двох, після якої вони отримають багато красивих фото для поповнення сімейного альбому.

4. Вино, виготовлене на рік весілля батьків. Недешевий, але дуже шикарний подарунок, який неодмінно буде оцінений по достоїнству! У ваших батьків буде можливість випити його удвох, в спокійній обстановці, і згадати найкращі моменти з минулого. А до того ж до вина можна піднести келихи з гравіруванням.

5. Подарунки для дому. Якщо ваші батьки люблять практичні подарунки, то, можливо, від романтичних ідей варто відмовитися. У такому випадку даруйте те, що поліпшить їхнє життя. Це може бути мультиварка або інша побутова техніка, яка полегшить роботу мамі, сервізи посуду, з якого буде приємніше їсти або пити чай. Красива і якісна постільна білизна, на якій спати буде ще приємніше, і т.д. Ви ж знаєте, чого не вистачає вашим батькам!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас