Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля за кордоном: плюси і мінуси

Весілля за кордоном: плюси і мінуси
 

Останнім часом багато туристичних компаній стали пропонувати проведення весіль за кордоном. Тільки уявіть собі: білосніжні піски, блакитне море, пальми, екзотика. Звучить, звичайно, заманливо, та все ж мова йде про весілля, а не про гарячу путівку на курорт. Давайте ж розглянемо всі плюси і мінуси цієї пропозиції.

Звичайно, найперша складність, з якою ви можете стикнутися - це необхідність перекладу доументів. Проте компанія "Дольчє Віта" - http://dvtext.com.ua/ru/perevod-pasporta - із задоволенням зробить це за вас! То ж, почнемо, мабуть, з позитивного боку питання.

Весілля за кордоном – це казка, про яку багато хто раніше насмілювалися тільки мріяти. Сьогодні вона доступна багатьом, так як в середньому бюджет такого весілля не перевищує витрат на проведення торжества в нашій країні. І це здорово!

Ще один плюс такого торжества – вам не доведеться запрошувати купу родичів , яких ви можливо навіть і не знаєте. Завжди кажуть, що весілля – це найважливіший день в житті, а проводячи церемонію за кордоном, цей день стане тільки вашим. Звичайно, при бажанні можна запросити гостей, але, як правило, це найближчі люди, не більше 15 осіб, яких ви будете раді бачити на своєму торжестві.

Зате весілля за кордоном – це також унікальна можливість поєднати обряд одруження з медовим місяцем. І повірте, так ви навіть зможете трохи заощадити. Плюс, неймовірно романтична атмосфера, казкові фотографії та море теплих спогадів.

Це все, звичайно, чудово, але давайте будемо реалістами і подивимося на зворотний бік медалі. По-перше, багато країн мають свої обмеження на проведення подібних церемоній, тому далеко не всі країни підходять для весілля за кордоном. Так, для того, щоб одружитися у Франції, вам буде потрібно на момент одруження перебувати в країні не менше 30 днів.

По-друге, документи, що узаконюють ваші відносини, будуть місцевого зразка та на відповідній мові. Для того щоб легалізувати їх, вам доведеться звернутися у відповідне консульство країни, де проходило весілля. Ця процедура може зайняти кілька місяців. Після цього вам потрібно буде звернутися до місцевого нотаріуса, щоб перекласти і завірити документ державною мовою.

Крім того, ви не зможете змінити прізвище на місці, так як це можна зробити тільки на батьківщині. Тобто по приїзду вам доведеться спочатку зайнятися легалізацією ваших документів, і тільки потім при бажанні ви зможете змінити своє прізвище. Чесно кажучи, вся ця паперова тяганина не сильно радує, але деякі агентства згодні взяти на себе цю роль за певні дивіденди.

Ну, і не забувайте те, що ви не зможете покликати на своє весілля всіх, кого хотіли, так як для цього буде потрібен чималий капітал. Але з іншого боку, по поверненню ви зможете організувати невеликий фуршет в ресторані для найближчих з переглядом фотографій. У будь-якому випадку, вирішувати тільки вам!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас