Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Де відсвяткувати День Народження школяра

Де відсвяткувати День Народження школяра
 

Як правило, у шкільному віці у дитини вже сформувалася компанія друзів з класу або спортивної секції. І зі своїми друзями дитина хоче відзначити день народження не менше, ніж у колі сім'ї. Якщо ви хочете влаштувати дитині дійсно хороше веселе свято, яке запам'ятається їй надовго, пропонуємо відійти від класичних посиденьок вдома, навіть з найнятими аніматорами, і знайти для свята цікавіше місце і розваги.

Так де ж можна весело відсвяткувати День Народження школяра?

1. Ігрові клуби і комплекси. Такі заклади облаштовані усілякими ігровими приставками, танцювальними килимками, тирами, міні-майданчиками для спортивних ігор і лабіринтами. Тут іменинник і гості вже точно знайдуть, як повеселитися і самі влаштують собі насичену розважальну програму. Як правило, в ігрових клубах є і кафетерії, де дітки зможуть перекусити смачною піцою, салатами і десертами, насолодитися смачними соками та безалкогольними коктейлями. Тут же, можливо, ваші дітки зможуть вигравати купони, які можна обміняти на призи або безкоштовні розваги.

2. Парки атракціонів. Ну хто ж із нас у дитинстві не любив кататися на всіляких гойдалках і каруселях? Якщо день народження вашої дитини припадає на теплу пору року – парк з атракціонами стане прекрасним варіантом для його святкування. Оплатіть діткам кілька атракціонів, купіть солодкої вати, дозвольте, щоб місцеві художники розмалювали їх у різних тварин і персонажів мультиків, а також купіть по повітряній кулі на згадку про свято. Не сумнівайтеся, і іменинник, і юні гості залишаться в захваті від проведеного дня!

3. Аквапарки та інші аква-клуби. Зараз більшість з цих закладів пропонують проведення дитячих свят. Святкування дитячого дня народження в аквапарку стане вдалою ідеєю, особливо , якщо ви живете в місті без моря або річки з облаштованими пляжами, або якщо до літа ще далеко. Знайдіть хороший заклад , в якому є і дитячі басейни з усілякими гірками, і кафе, щоб гості могли підкріпитися після активно проведеного часу, і, можливо, аніматори, які приглядатимуть за дітьми і розважатимуть їх протягом свята.

4. Зоопарки, тераріуми, дельфінарії, планетарії та ін.. Можливо, ваша дитина допитлива, і провести час в такому місці їй буде набагато цікавіше. Подумайте про її захоплення і про можливість втілити її мрію в реальність. Іншим діткам також напевно сподобається настільки незвичайне проведення часу. Головне, щоб вибираючи місце для святкування свого дня народження, іменинник думав не тільки про свої інтереси, а й про захоплення своїх друзів. З безлічі таких закладів, вам напевно вдасться вибрати той, який не залишить байдужою дитячу компанію. Вдосталь пофотографуйтеся, придбайте маленькі сувенірчики для кожного гостя і, звичайно ж, пригостіть всю компанію чимось смачненьким!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас