Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як назвати дитину: остерігайтеся незвичайних імен

Незвичайне ім'я

Зрозуміло, що батьки часто хочуть, щоб їх дитина була єдиною і неповторною - таким же має бути і ім´я. Таке, як ні в кого зі знайомих, або хоча б таке, що не має неприємних асоціацій через вередливого хлопчика у сусідньому дворі. Воно має бути дійсно особливим та оригінальним і належати тільки їх дитині.

Але будьте обережні, коли обираєте незвичайне ім´я. Дослідження показують, що діти з незвичайними іменами мають більше проблем з адаптацією в школі. Вони частіше відчувають себе дивними, є більш вірогідними мішенями причеп і різних жартів.

Наша порада

Не ускладнюйте! Якщо ви вже вирішіли обрати незвичайне ім´я, зважте ще раз ретельно всі за і проти: дитині з цим іменем прийдеться жити. Знову і знову вона пояснюватиме оточуючим, як правильно вимовляти своє ім´я, знову і знову зітхатиме, стикаючись із викривленнями.

Перелік статей з теми «Як назвати дитину»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: земні знаки

Зазвичай до вибору імені для дитини батьки підходять дуже педантично і ретельно, довго сперечаються, радяться, часто в цей процес можуть втрутитися й інші члени сім'ї... І це правильно! Адже ім'я для людини - це назавжди. Радимо тобі прислухатися і до того, що говорять зірки. Сьогодні вибираємо ім'я для земних знаків.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Як правильно назвати дитину - таке питання задають собі батьки ще до народження дитини. Вибір імені дитини може залежати від різних традицій. Народження дитини – відповідальний крок, і тепер необхідно подумати, як назвати її. Ще з раннього дитинства і протягом усього свого життя жодне інше слово ми не чуємо так часто, як своє ім'я.