Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть врятувати життя Олежці Тимошину (3 рочки)

Допоможіть врятувати життя Олежці Тимошину (3 рочки)
 

Олежка пройшов важкий шлях боротьби за життя. Народився нормальною дитиною з незначним пороком, який не впливав на розвиток, грав, посміхався, тримав голову, реагував на тата, маму. Але, на жаль, некомпетентність лікарів (призначення психостимуляторів для прискорення розвитку) призвела до плачевних результатів. Почала прогресувати гідроцефалія (водянка головного мозку), Олежці провели операцію з установки шунта (пристрій, який качає рідину з голови в тіло).



Операція виявилася не вдалою, шунт викликав обширний крововилив в мозок, Олежка перебував на межі, 10 днів у реанімації. Тричі роблять пункційну аспірацію субдуральної гематоми (шприцом через отвір у черепі відкачують кров). Але маленька людина відмовився здаватися, всупереч усьому життя перемогла смерть.

Після перенесеного Олежка 4 місяці перебував у стані рослини. Не реагував на навколишнє середовище, не тримав голову, не керував тілом. На 5 місяць потихеньку організм почав боротися з бідою, відновилася реакція на звуки, з'явилася м'язова активність. Але разом з цим прийшли хворобливі згинальні судоми – важка форма епілепсії. Ця хвороба – повільна смерть, яка вбиває головний мозок, гальмуючи всі життєві процеси. Вітчизняні лікарі запропонували лікування препаратами, але це лікування не принесло результатів, судоми тільки частішали. На жаль, наші лікарі більше нічим Олежці допомогти не змогли, тільки безпорадно розводили руками, кажучи, що все в руках Бога.

Але ми не здалися, адже не для цього Олежка так відчайдушно боровся за життя. Почали шукати клініки за кордоном. Лікарі передової іспанської клініки Текнон запросили нас на обстеження і пообіцяли допомогти. Так у вересні 2013 року і в березні 2014 ми проходили обстеження в Барселоні про можливості лікування. В результаті висновок один, що дати шанс Олежці може тільки операція на головному мозку.

15.05.2014 року відбулася скайп конференція з доктором Руссі (за його ініціативою). Спочатку, навіть трохи злякалися, що могло статися. Під час розмови він пояснив, що додатково вивчивши всі матеріали обстеження Олежки, він зробив висновок, що операцію, яка планувалася спочатку (з видалення вогнищ епілептичної активності за допомогою електричних діодів), робити дуже небезпечно. Вогнища знаходяться глибоко і є дуже високий ризик того, що Олежка після проведення такої операції міг би залишитися душевно хворим. Доктор запропонував провести другий тип хірургічного лікування, який полягає в розтині мозолистого тіла головного мозку (з'єднує праву і ліву півкулі), що дозволить локалізувати епілептичну активність і зменшити кількість нападів, аж до повної ремісії. Дана операція простіша за ту, яка планувалася спочатку, тому й значно дешевша (36 тис. євро замість 69 тис. євро), що дає нам надію на якнайшвидший збір необхідної суми і у Олежки, нарешті з'явиться шанс.

Навіть зменшена до 35590 Євро сума операції величезна і самостійно нам її не подужати.

АЛЕ ВПЕВНЕНІ, З ВАШОЮ ДОПОМОГОЮ МИ ЗМОЖЕМО ДОПОМОГТИ ОЛЕЖЦІ! ВІДГУКНІТЬСЯ, НЕ ПРОХОДЬТЕ ПОВЗ БІДИ МАЛЕНЬКОГО ХЛОПЧИКА, ЙОМУ ДУЖЕ ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!

Реквізити для допомоги на території України:

Приват Банк поповнення карти № 4149 6059 1140 8953 Тимошина Ірина Михайлівна

Надра Банк поповнення карти № 4246 6616 2053 8913 Тимошина Ірина Михайлівна

Також можна допомогти за допомогою електронних грошей:

QIWI гаманець +380667267472 Тимошина Ірина

ЯНДЕКС. ГРОШІ 4100 1709 9378 11 Тимошина Ірина

Кошти також можна перерахувати відразу на рахунок клініки по SWIFT переказу з будь-якого банку країни, реквізити можна дізнатися у мами Олежика або в рахунку з клініки на сайті допомоги - http://f-picture.net/lfp/i057.radikal.ru/1405/fe/27e3d7255f51.jpg/htm (з обов'язковим зазначенням у банківській квитанції призначення платежу payment for treatment Oleh Tymoshyn)

Якщо у Вас є можливість допомогти будь-яким іншим способом, просимо зв'язатися з мамою Олежика: тел +38 (066) 111-22-77 Ірина

Адреса електронної пошти: irrrrr-i@mail.ru
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.