Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Скрапбукінг для дітей

Скрапбукінг для дітей
 

Скрапбукінг – чудове захоплення, яке дозволяє створювати унікальні листівки, картини і навіть декорувати альбомні сторінки. Сьогодні, багато мам захоплюються цим хобі, створюючи незвичайні пам'ятні альбоми про свого малюка із серії «мій перший рік», а мами більш старших дітей напевно не раз ловили на собі зацікавлені погляди діточок, займаючись улюбленим захопленням. Так чому б не залучити малюка і не розділити з ним своє хобі?



Техніка скрапбукінгу заснована на аплікації, так, тієї самої, якої вчать діток у садочку і на уроках праці в школі. Це захоплююче заняття неодмінно зацікавить будь-яку дитини, хоча б у силу різноманітності кольорів, форм і фактур матеріалів. Адже дітки так люблять кольорові папірці, гудзички і всілякі мазилки-красилки.

Захопити дитину своїм хобі можна в будь-якому віці. Якщо вашому малюкові всього пара місяців, ви можете запропонувати йому запечатаний пакетик з ґудзиками замість брязкальця або аркуш паперу з різнобарвним візерунком, який малюк буде довго і з задоволенням розглядати. Більш старших дітей можна долучити до виривання сторінок зі старого альбому або книги, або запропонувати допомогти порвати папір, якщо хочете зробити колаж з обривків.

З трирічного віку діти здатні створювати власні шедеври за допомогою аплікацій. Допоможіть малюкові підготувати матеріали, і він із задоволенням приклеїть все, як йому захочеться. А ви зможете зберегти і пишатися його першим шедевром.

Звичайно, якщо мама може створити чергову сторіночку хоч і у себе на колінах, то щоб уникнути псування майна і речей, краще відразу привчити дитину до порядку. Посадіть малюка за стіл, по можливості надягніть на нього фартушок, застеліть підлогу і поверхню столу клейонкою, і нехай творить собі на здоров'я.

Переоцінити користь скрапбукінгу для дітей просто неможливо, адже завдяки яскравому паперу і купі всіляких декоративних елементів, він сприяє розвитку смаку, фантазії, розумової діяльності, акуратності і дрібної моторики. Щоби заохотити дитину, відвідайте разом інтернет-магазин http://masterska-mishutka.com.ua/scrapbooking і виберіть все необхідне для вашої спільної творчості. Тут вас порадує широкий асортимент товарів для творчості та рукоділля, зокрема - декору, скрапбукінгу, штампінгу.

Вчіться, розвивайтеся, і нехай ваш малюк постійно радує вас своїми творчими успіхами!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас