Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості ідеї підсвічників, які стануть справжньою окрасою вашого святкового столу

Прості ідеї підсвічників, які стануть справжньою окрасою вашого святкового столу
 

Незважаючи на всю сучасну різноманітність самих різних люстр і світильників, старі добрі свічки не втрачають своєї популярності. Їх по праву можна назвати одним з найпопулярніших предметів декору, варто їх лише помістити в красиві декоративні підсвічники. Ніщо не здатне так, як свічки, наповнити навколишню атмосферу романтикою і затишком, а під час святкової вечері вони стають справжньою окрасою столу. Ми пропонуємо вам кілька простих і дуже красивих ідей підсвічників, які ви зможете зробити своїми руками.



Найпростіший спосіб зробити свічник з підручних засобів – це взяти гарний посуд або формочки для випічки, наповнити їх сушеними ягодами, фруктами, кавою або сухою сумішшю (фруктів і спецій) для глінтвейну. Після цього в центр посудини помістіть одну або декілька свічок, і прикраса для святкового столу готова! Завдяки наповнювачу посуд не забрудниться парафіном і не трісне від високої температури.

красиві підсвічники своїми руками

Ще одна проста і дуже вишукана ідея підсвічника – це перевернутий келих. Якщо у вас залишилося кілька келихів зі старого набору, ними можна дуже красиво декорувати святковий стіл. Просто переверніть келих і помістіть під нього свіжу квітку або гілочку, а зверху помістіть свічку. Квіти або гілочки рослин можна вибирати в залежності від тематики свята та навколишнього декору – свічки на таких підсвічниках стануть кращою прикрасою вашого свята.

красиві підсвічники своїми руками

Просто і зі смаком! І, мабуть, це найпопулярніший вид саморобних декоративних підсвічників. Наповніть прості прозорі склянки водою і помістіть в них самі звичайнісінькі свічки-таблетки. Ну а щоб прикраса не була такою мінімалістичною, у воду можна помістити гілочки, камені, квіти або їхні пелюстки - точно так само, в залежності від тематики свята та навколишнього декору!

красиві підсвічники своїми руками

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас