Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 продуктів, які допоможуть швидше скинути зайву вагу

5 продуктів, які допоможуть швидше скинути зайву вагу
 

Ви, напевно, вже тисячі разів чули про те, що немає швидкого способу скинути зайву вагу без шкоди для здоров'я. Але здорова їжа і правильно сплановане харчування допоможуть прискорити цей процес, стримуючи тягу до їжі і допомагаючи організму швидше спалювати калорії. І це вже не кажучи про такі приємні побічні ефекти правильного харчування, як здоров'я, прекрасне самопочуття і молодість всього організму. Щоб прискорити процес схуднення і відчувати себе чудово, борючись із зайвими кілограмами, ми рекомендуємо вам обов'язково включити в свій раціон наступні продукти.

Продукти, які допоможуть швидше схуднути

1. Зелені овочі. Регулярно вживаючи в їжу зелені овочі, такі як салат і шпинат, ви будете худнути ефективно. Зелені овочі дуже низькокалорійні, але багаті мінералами, вітамінами і клітковиною, які так необхідні нашому організму.

2. Соковиті овочі і фрукти. Будь-які овочі і фрукти з високим вмістом води допоможуть наповнити шлунок і їсти менше протягом усього дня. Вони дуже корисні для нашого організму і, заповнюючи шлунок, допоможуть уникнути безглуздих перекусів (які далеко не завжди можна назвати корисними). Тому постарайтеся включати в свій раціон огірки, помідори, салат, гриби, грейпфрут, кавуни і дині.

3. Сочевиця. Вона багата розчинною клітковиною і білком, допомагаючи організму стабілізувати рівень інсуліну і цукру в крові. Регулярно вживайте в їжу сочевицю, і ви зможете уникнути стрибків інсуліну, які також можуть бути причиною виробництва зайвого жиру організмом.

4. Зелений чай. Якщо ви любите пити чай, нехай цей чай буде зеленим. Каву, до речі також краще замінити цим напоєм, адже зелений чай містить речовини, що допомагають боротися з жиром (особливо на животі). Крім того, він допомагає організму очиститися від токсинів, які можуть перешкоджати ефективному схудненню. Тому намагайтеся випивати хоча б 2-3 чашки зеленого чаю на добу.

5. Квасоля. Це – ще один неймовірно корисний продукт для тих, хто бореться із зайвими кілограмами. Квасоля містить травний гормон – холецистокінін, який пригнічує апетит природним чином і знижує відчуття голоду. Натуральна клітковина, що міститься в квасолі, залишається в організмі набагато довше, забезпечуючи відчуття ситості, пригнічуючи тягу до їжі і відчуття голоду на тривалий час.

Ці продукти ви можете вживати регулярно, не боячись поправитися. Поєднайте їх з фізичними навантаженнями і здоровим сном, і ви завжди будете у формі!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас