Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розвиваємо інтелект дитини за допомогою Lego ігор

Розвиваємо інтелект дитини за допомогою Lego ігор
 

Молоді батьки часто задаються питанням, як краще розвивати свою дитину інтелектуально. Експертам давно відомо, що певні типи ігор сприяють розумовому розвитку дітлахів, включаючи такі традиційні, як настільні та карткові, а з недавнього часу і ігри-конструктори.



Численні дослідження показали, що більша частина (якщо можна так сказати) інтелекту успадковується. Однак очевидно, що не тільки цей фактор визначає те, наскільки розумною стане дитина. Інтелект передбачає здатність не тільки накопичувати знання, а й аналізувати їх. І ви, як батьки, можете багато в чому допомогти дитині в її розумовому розвитку.

Як можуть допомогти Lego ігри?

Ігри Лего можуть по-справжньому зацікавити дитину будь-якого віку. Вони розвивають дитячу уяву і допитливість. Як показали дослідження, конструктори Lego стимулюють дитячий мозок до обробки та засвоювання інформації з навколишнього середовища, а також ефективно розвивають моторику дитини. В інтернет-магазині http://grenka.ua/kids-lego ви зможете придбати ігри Lego на будь-який смак!

Головна перевага ігор Lego полягає в тому, що ви можете вибрати набори для будь-яких вікових груп. Для самих маленьких підійдуть конструктори Lego Duplo з великими деталями, які зручно тримати і з'єднувати – прикрасне рішення для творчих розвиваючих ігор! Для більш старших діток (від 2х років) є складніші ігри, такі як Bricks & More, які дають більше можливостей дитині для втілення ідей, але з використанням тих же великих і безпечних блоків.

Для ще старших дітлахів з'являються ігри ще складніше: з дрібнішими і різноманітнішими деталями, тематичні набори з улюбленими персонажами, які можна навіть змішувати між собою. Такі тематичні набори (з супергероями, принцесами, на тему Зоряних Воєн або Володаря Кілець) стануть ідеальною основою для ігор на уяву, і в той же час будуть розвивати дитину.

Як ігри Lego розвивають інтелект?

Ігри Lego розвивають дитячий інтелект, допомагаючи краще зрозуміти навколишній світ і взаємодію з ним. Крім того, вони розвивають в дитині почуття відповідальності за свої творіння, стимулюють дитячу творчість, дають розуміння ширшої картини (і світу в цілому). Підбираючи блоки, дитина навчиться кольорам, формам, рахунку і т.д.

Дітки, які грають з конструкторами Лего, також розвивають упевненість в собі і краще пристосовуються до навколишнього світу, включаючи фізичний, культурний та соціальний аспекти. Вони вчаться взаємодіяти з іншими людьми і правильно вести себе в різних ситуаціях, які можуть виникнути у повсякденному житті.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас