Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Секрети першої шлюбної ночі

Секрети першої шлюбної ночі
 

Ми з вами – дорослі люди і розуміємо, що сьогодні перша шлюбна ніч існує скоріше для формальності, адже більшість молодят в наш час мали близькість до моменту одруження. Але, не дивлячись на все це, все ж хочеться порадувати кохану людину, тепер вже новоспеченого чоловіка, чимось особливим в цю ніч.



Деякі наречені ставляться до вибору вбрання на першу шлюбну ніч так само серйозно, як до вибору весільної сукні. Еротична білизна, корсет, бюст'є, пеньюар, підв'язки, панчохи, пояс – все це покликане внести нотку інтриги. Головне – не переборщити. В цьому плані відмінним варіантом для першої шлюбної ночі може стати комбінація з корсета, трусиків, пояса і панчіх на підтяжках або з ніжного пеньюара і простих панчіх.

Безумовно, проходити весь день в корсеті або пеньюарі під сукнею вам ніхто не пропонує. Та й взагалі, давайте подивимося правді в очі – красива білизна рідко коли буває зручною. Тому, радимо прикупити один зручний комплектик білизни, який буде на вас під сукнею весь день, а ввечері можна нарядиться в інший – більш еротичний.

До речі, виявляється, кожен наречений на весіллі замислюється над тим, що ж одягнуто на його обраниці під сукнею. Як би там не було, та все ж наречена у всіх асоціюється з чистотою і невинністю, тому рівно як і плаття, наряд для першої шлюбної ночі повинен бути в світлих тонах. Ну і нехай, що вашому нареченому більше подобається чорний або червоний – на це у вас буде все життя.

Якщо ваш молодий чоловік вже трохи обізнаний у цій справі, тоді можна спробувати здивувати його чимось більш екстравагантним. Наприклад, можете станцювати еротичний танець «на колінах». Такий подарунок на весілля ваш чоловік навряд чи очікує отримати, і напевно буде приємно здивований.

А далі? А далі – це ваша особиста справа. Будьте сміливіші, і тоді ця ніч вам запам'ятається надовго.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас