Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитяча мода сезону осінь-зима 2014/2015 (частина 2)

Дитяча мода сезону осінь-зима 2014/2015 (частина 2)
 

Продовжуючи тему дитячої моди сезону осінь-зима 2014/2015, сьогодні ми поговоримо про речі, які не є настільки сезонними, як куртки та светри, але також піддаються впливу моди навіть у холодну пору. Отже, в цій статті мова піде про футболки і сорочки, нарядний одяг для хлопчиків і дівчаток, джинсові речі і аксесуари.

Футболки та сорочки. Це речі, необхідні дитині в будь-яку пору року. Вибираючи такі обновки на прийдешню осінь-зиму, віддайте перевагу таким кольорам, як червоний, насичений синій, білий і сірий – вони підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам. Особливо актуальні речі в смужку, виконані в даній колірній гамі. Також вам варто звернути увагу на дитячі топи з яскравими принтами, геометричними орнаментами і графічними малюнками.

Для маленьких модниць актуальними будуть жіночні трикотажні топи з рукавами-ліхтариками, а також футболки та сорочки з блискітками, металевим відливом, аплікаціями, вишивкою і т.д. Все це прекрасно поєднується як з повсякденними джинсами, так і з більш діловими брючками і спідничками.

Дітки люблять комфорт, тому сарафани та туніки з легінсами для дівчаток можна назвати справжнім маст-хевом. У такому вбранні з різними водолазками або теплими светриками під сарафаном дівчатка можуть ходити хоч кожен день. А також доречними в прийдешньому сезоні як для хлопчиків, так і для дівчаток будуть вузькі брючки всіх кольорів веселки. 

Святковий одяг. Як би там не було, але навіть в холодну погоду на вас чекатимуть свята і події, що вимагають певного дрес-коду. Дрібна смужка, як і дрібний горох, є самими модними малюнками для дитячих сорочок і платтячок.

Стосовно дитячих брюк, їх вибір в цьому сезоні дуже великий. Але якщо ви зробите вибір на користь таких відтінків, як світло-сірий, гірчичний або хакі, то не прогадаєте.

Для дівчаток класикою залишаються червоні і сині платтячка, але в моду входять ще і пастельні відтінки, і насичені кольори. Також актуальною буде вищезгадана смужка (як широка, так і вузька) і квіткові візерунки.

Джинс і шамбре. Джинс ніколи не вийде з моди, тому джинсові костюмчики з вузьких брюк і курточок будуть актуальними як для хлопчиків, так і для дівчаток. Також зверніть увагу на джинсові сарафани та комбінезони, і такі модні в цьому році сорочки з шамбре.

Взуття. Маст-хевом цієї осені є тряпчані черевики, лофери і чоботи.

Аксесуари. Жоден наряд не буде завершеним без аксесуарів, навіть дитячий. Цього сезону все має віддавати шиком і блиском. Тому порадуйте своїх маленьких модниць заколочками з камінням і пір'ям, браслетами з бантиками та підвісочками. Хлопчикам же можна купити яскраві наручні годинники і ремінь нейтрального кольору, який підходить під колірну гамму їхнього гардеробу. А також не забувайте про теплі і стильні шарфи, які зігріють і підкреслять стиль ваших модників і модниць в холодну пору.

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас