Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі подарунки на Новий Рік своїми руками

Найкращі подарунки на Новий Рік своїми руками
 


Вам здається, що до Нового Року ще так багато часу, і зараз ще так рано думати про подарунки рідним і близьким? Не секрет, що найкращі подарунки – це речі зроблені своїми руками, а на те, щоб виготовити всім коханим і рідним дійсно щось вартісне, вам знадобиться принаймні пара місяців. Тому зараз пропонуємо вам задуматися про те, чим би ви хотіли порадувати своїх близьких в цьому році, ну а ідеї ми вам підкажемо.

Вишивка

новорічні подарунки своїми руками

Красива вишивка – відмінна прикраса будь-якого інтер'єру, особливо, якщо вона зроблена своїми руками. Вишивка спеціальними техніками вимагає чимало майстерності, а ось картинку з бісеру вишити під силу навіть дитині. Яскрава красива вишивка – найкращий подарунок до Нового року, який неодмінно стане чудовою святковою прикрасою інтер'єру і особливо сподобається бабусям і дідусям.

Плед

новорічні подарунки своїми руками

Що краще зігріє холодним зимовим вечором, ніж плед ?! А що подарує більше тепла і затишку, ніж плед, зроблений своїми руками? Яскравий красивий плед, сплетений спицями або крючком, наповнить будинок комфортом. Зв'язати такий плед досить просто, він складається з в'язаних квадратиків, зшитих разом. Якщо хочете порадувати когось таким подарунком на Новий Рік, починати роботу варто вже зараз, щоб встигнути до свята.

В'язані речі

новорічні подарунки своїми руками

В'язаний светр – класика новорічного подарунка. Такий презент не тільки стане відмінним доповненням до зимового гардеробу, а й завжди зігріє і нагадає про дарувальника. Якщо ви не настільки добре вмієте в'язати, щоб піднести светр близькій людині в якості новорічного подарунка, тоді спробуйте зробити хоча б шарфик, шапочку, носочки або рукавиці. В будь-якому разі, проявлена турбота і старання не залишать нікого байдужим.

Подарунки ручної роботи зроблені з душею, і тому отримувати такі речі вдвічі приємніше.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас