Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весільні клопоти: обираємо сукні для подружок нареченої

Весільні клопоти: обираємо сукні для подружок нареченої
 

Підготовка до весілля завжди сповнена приємного хвилювання, адже кожна наречена має одну мету – зробити своє весілля ідеальним. Серед інших клопотів – вибір суконь для подружок нареченої. І справді, дане питання є дуже важливим, адже дружки – далеко не останні особи на весіллі, отже подбати про їхній образ – справа важлива.



Яких умов потрібно дотримуватись, обираючи сукні для дружок?

Найперше, ці сукні мають відповідати загальному стилю весілля та його кольоровій гамі. Тут, здається, усе зрозуміло: якщо у Вас буде весілля у класичному європейському стилі, то не доречно «одягати» подружок нареченої у плаття екстравагантного покрою, та й кольорову гаму краще обрати доволі стриману, аби сукні мали благородний вигляд (не доречними будуть кислотні, разючі кольори). Якщо ж Ваше весілля матиме більш розкутий стиль (байкарське, піратське, рокерське…), - тут, звісно, свої тенденції і правила.

Якщо на весіллі буде присутній якийсь центральний колір (наприклад, основні кольори Вашого весілля: білий і блакитний, білий і золотий, білий і червоний…), то, звичайно, дуже доречно, якщо і тон суконь дружок буде співпадати з загальним тоном весілля.

Так вже прийнято, і це цілком логічно, не обирати темних, брудних кольорів, одягаючись на весілля, також таких кольорів, зазвичай, уникають в декорі свята. Варто врахувати і цей нюанс. Якщо Ви, власне, дружка, і наречена довірила Вам обирати сукню самостійно, а Вам ну дуууже пасує чорний колір, надайте все ж перевагу більш «веселим» відтінкам. Одягнувши чорну (брудно-коричеву, болотно-зелену…) сукню на урочистіть, зважаючи, що Ви будете однією з центральних осіб на весіллі, - можете просто засмутити наречену (і зіпсувати весільну фотосесію). Те саме стосується й білого кольору, який традиційно вважається кольором нареченої.

Стосовно крою (якщо йдеться про класичне весілля) – надавайте перевагу простим і елегантним моделям, адже центральна особа на весіллі – наречена, тому не варто привертати зайву увагу до дружок, обираючи сукню із дуже глибоким декольте, дуже пишною, або дуже короткою спідницею. Це буде виглядати недоречно і навіть смішно. Не потрібно перетворювати весілля на карнавал в погоні за ідеєю зробити своє свято надзвичайним і неординарним. Проте, надто строгі моделі, які нагадують класичний костюм, теж навряд чи підійдуть для такої події. Не забувайте, що дружки на весіллі мають чимало обов’язків, тому фасон суконь не має сковувати їхніх рухів.

Можна пошити для дружок дещо різні сукні. Тобто вони будуть в одній кольоровій гамі, ідентичні по стилю, але дещо відрізнятися елементами фасону (наприклад, формою декольте, бретелями, кроєм спідниці, оздобленням). Так дружки виглядатимуть більш оригінально, кожна буде мати індивідуальний стиль, але, одночасно, вони будуть вписуватися в загальний стиль весілля.

Найкраще, якщо всі ці нюанси наречена узгоджуватиме з дружками, беручи до уваги і їхні уподобання та побажання. Не забувайте, також, що потрібно врахувати і тип фігури дружок при виборі фасону і кольорової гами суконь, аби кожна з дівчат почувала себе комфортно і впевнено в платті, яке одягне на весілля.

Впевнені, що Ваше весілля буде ідеальним!

Автор: Марта Павлюк
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас