Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як організувати офіс вдома

Як організувати офіс вдома
 

Багато сучасних мам, перебуваючи в декретній відпустці, намагаються знайти для себе додатковий заробіток. Іноді ця робота приносить більше прибутку і задоволення, ніж робота в офісі, і будинок перетворюється на постійне місце роботи. Як би там не було, робоче місце повинно залишатися робочим, інакше домашні справи будуть постійно заважати роботі.

Який би напрямок ви не обрали в своїй роботі, перше, про що варто подумати – це відвідувачі і клієнти. Якщо ваша робота пов'язана з прийомом потенційних клієнтів, біля вашого робочого місця варто розташувати декілька простих офісних стільців, щоб люди, які будуть до вас приходити, могли присісти і спокійно обговорити з вами всі питання. Не варто думати, що це накладно, знайти хороші і не дорогі офісні стільці можна в інтернеті, а от прості домашні стільці можуть видати в вас неділову людину.

Далі варто подумати про власний комфорт, особливо якщо ваша робота пов'язана з комп'ютером або рукоділлям. Така сидяча робота вкрай несприятливо позначається на нашому хребті і м'язах спини, і якщо ви не хочете, щоб через пару років вас почали мучити сильні болі, постарайтеся зробити своє робоче місце максимально комфортним. В залежності від ваших потреб, виберіть офісний стіл і крісло з регульованою спинкою – такі моделі дозволяють знизити статичну напругу м'язів хребта, завдяки чому ви зможете повністю зануритися в роботу, не відволікаючись на незручність.

Якщо ваша робота передбачає наявність великої кількості паперів або матеріалів, скажімо, для рукоділля, тоді, можливо, при організації свого робочого місця, варто також передбачити наявність поличок або шафки, де ви зможете акуратно і в повному порядку зберігати всі необхідні речі.

Коли ж всі основні організаційні моменти будуть вирішені, саме час подумати про колірну гаму. Для робочого місця найкраще підходять м'які пастельні тони, які не будуть напружувати або дратувати вашу психіку. Якщо таке оформлення вам здається занадто нудним, тоді можете додати декілька яскравих акцентів.

Працюйте із задоволенням у вашому офісі, і нехай робота приносить вам радість і натхнення!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас